Прихована загроза: шість ключових факторів ризику для сучасного рітейлу Міжнародна компанія з управління ризиками Marsh представила своє дослідження ключових тенденцій і чинників, які несуть... АналітикаМіжнародний досвід 20 Лютий 2020 1148
Нові форми: 11 головних трендів в дизайні упаковки в 2020 році Цей рік може стати проривним у сфері нового дизайну упаковки для різних товарів, яка допомагає брендам виділитися... Історія вихідного дняМіжнародний досвід 8 Лютий 2020 1401
За лаштунками McDonald’s: 7 основних правил комунікації провідної мережі ресторанів fast service У McDonald’s є багато правил маркетингу, в тому числі: що може і чого не може робити головний персонаж бренду Рональд... Міжнародний досвідМаркетинг 30 Січень 2020 4493
Топ-10 глобальних споживчих трендів 2020 року: дослідження Euromonitor Дослідницька компанія Euromonitor International назвала головні тенденції на споживчому ринку, які визначать поведінку покупців... АналітикаМіжнародний досвід 30 Січень 2020 2013
Ресторан в магазині: історії успіху від Whole Foods, Tommy Bahama і IKEA Люди все частіше приходять в магазини не стільки за покупками, скільки за враженнями. Ресторан в магазині може не... ДосвідМіжнародний досвід 25 Січень 2020 858
Як буде розвиватися рітейл в найближчі роки – прогнози Nielsen, Microsoft і Forrester Тотальна персоналізація, автоматизація, big data та інші тренди, які виділяють світові лідери в сфері консалтингу та IT. АналітикаМіжнародний досвід 23 Січень 2020 569
П’ять секретів успіху IKEA: як найбільш очікуваний бренд в Україні став прикладом для наслідування Як очікується, навесні 2020 року відбудеться запуск офіційного інтернет-магазину IKEA в Україні. Що наші підприємці можуть... ДосвідМіжнародний досвід 21 Січень 2020 688
Олександр Фіалка, RDA: 5 принципів переосмислення ТРЦ та світові тренди в реконцепції торгівельних центрів Як зростання конкуренції та зміна споживчих вподобань впливає на торговельну нерухомість та що роблять світові й... Люди девелопментуМіжнародний досвід 10 Січень 2020 837
Три поверхи бургерів: як виглядає новий флагманський McDonald’s в Нью-Йорку на Таймс Сквер (фотоогляд) Три поверхи зі скляними стінами від підлоги до стелі, 11 200 квадратних футів (1040 кв. м) площі, 170 посадочних місць і... Міжнародний досвідНові формати 5 Січень 2020 439
Провал операції: чому деякі західні рітейлери зазнали невдачі в Китаї Багатьом міжнародним компаніям величезний і динамічний роздрібний ринок Піднебесної здається дуже привабливим. Але... Історії компанійМіжнародний досвід 22 Грудень 2019 432
Food in the new mix: як зростає частка F&B в ТЦ та які ресторанні концепти стають успішними Поява нових концептів, збільшення конкуренції з боку служб доставки готової їжі, але водночас зростання ролі... АналітикаМіжнародний досвід 10 Грудень 2019 1302
Переосмислення рітейлу: як пройшла виставка MAPIC 2019 (фоторепортаж) Як пройшла найбільша міжнародна виставка рітейлу і девелопменту, представники яких українських компаній стали її... Міжнародний досвідНовини 4 Грудень 2019 661