Міжнародний досвід

Ресторан в магазині: історії успіху від Whole Foods, Tommy Bahama і IKEA

Ресторан в магазині: історії успіху від Whole Foods, Tommy Bahama і IKEA

Люди все частіше приходять в магазини не стільки за покупками, скільки за враженнями. Ресторан в магазині може не тільки успішно залучати відвідувачів, а й підвищувати продажі

Читати далі
П’ять секретів успіху IKEA: як найбільш очікуваний бренд в Україні став прикладом для наслідування

П’ять секретів успіху IKEA: як найбільш очікуваний бренд в Україні став прикладом для наслідування

Як очікується, навесні 2020 року відбудеться запуск офіційного інтернет-магазину IKEA в Україні. Що наші підприємці можуть почерпнути у шведського гіганта.

Читати далі
Олександр Фіалка, RDA: 5 принципів переосмислення ТРЦ та світові тренди в реконцепції торгівельних центрів

Олександр Фіалка, RDA: 5 принципів переосмислення ТРЦ та світові тренди в реконцепції торгівельних центрів

Як зростання конкуренції та зміна споживчих вподобань впливає на торговельну нерухомість та що роблять світові й українські девелопери для того, щоб залишатися актуальними.

Читати далі
Три поверхи бургерів: як виглядає новий флагманський McDonald’s в Нью-Йорку на Таймс Сквер (фотоогляд)

Три поверхи бургерів: як виглядає новий флагманський McDonald’s в Нью-Йорку на Таймс Сквер (фотоогляд)

Три поверхи зі скляними стінами від підлоги до стелі, 11 200 квадратних футів (1040 кв. м) площі, 170 посадочних місць і численні інновації – як виглядає та що пропонує новий […]

Читати далі
Провал операції: чому деякі західні рітейлери зазнали невдачі в Китаї

Провал операції: чому деякі західні рітейлери зазнали невдачі в Китаї

Багатьом міжнародним компаніям величезний і динамічний роздрібний ринок Піднебесної здається дуже привабливим. Але далеко не у всіх виходить закріпитися на ньому: негативних прикладів теж вистачає в надлишку.

Читати далі
Food in the new mix: як зростає частка F&B в ТЦ та які ресторанні концепти стають успішними

Food in the new mix: як зростає частка F&B в ТЦ та які ресторанні концепти стають успішними

Поява нових концептів, збільшення конкуренції з боку служб доставки готової їжі, але водночас зростання ролі фуд-кортів як ключового генератору трафіка ТРЦ. Що очікує на фуд-операторів у найближчі роки.

Читати далі
Переосмислення рітейлу: як пройшла виставка MAPIC 2019 (фоторепортаж)

Переосмислення рітейлу: як пройшла виставка MAPIC 2019 (фоторепортаж)

Як пройшла найбільша міжнародна виставка рітейлу і девелопменту, представники яких українських компаній стали її учасниками та які ключові тенденції в галузі обговорювали експерти.

Читати далі
Пройтися по ланцюгу. Що буде важливо при плануванні ланцюжка поставок в найближчому майбутньому

Пройтися по ланцюгу. Що буде важливо при плануванні ланцюжка поставок в найближчому майбутньому

Рітейлери повинні розширювати можливості ланцюжка поставок, щоб задовольнити потреби клієнтів. Одночасно їм доводиться ефективно управляти витратами, щоб зберегти свій прибуток.

Читати далі
Cerera Technologies презентує рішення для самообслуговування на EuroShop 2020

Cerera Technologies презентує рішення для самообслуговування на EuroShop 2020

Автоматизація бізнес-процесів в рітейлі – потужний тренд у цілому світі. Виробники обладнання з різних країн працюють над моделями, здатними оптимізувати простір, зменшити кількість робочих місць і збільшити лояльність клієнтів.

Читати далі