Японський бренд Miniso з магазинами в Україні планує IPO на $1 млрд

Японський бренд Miniso з магазинами в Україні планує IPO на $1 млрд

26.06.2019 12:25
  474
rau

На яку саме біржу вийде компанія наразі не відомо. Продаж акцій може відбутися в Гонконзі або США, хоча терміни ще не визначені

Read in English
Цей матеріал доступний російською мовою

Мережа роздрібних магазинів різноманітних товарів, що спеціалізується на товарах для дому та побуту Miniso Co планує первинне публічне розміщення акцій, у ході якого планує залучити близько $1 млрд, передає Bloomberg, посилаючись на власні джерела.

Бренд заснували відомий японський дизайнер одягу Джунія Міяке та китайський бізнесмен І Гоуфу у 2013 році. Компанія виробляє свою продукцію в Японії та має понад 3500 магазинів у 80 країнах, враховуючи Китай, США, Бразилію, Об’єднані Арабські Емірати та Україну. У 2018 році виторг компанії склав 17 млрд юанів ($2,5 млрд).

“Також минулого року Tencent Holdings Ltd. і Hillhouse Capital вклали 1 млрд юанів у рітейлера в першому раунді зовнішнього фінансування”, – пише видання. І додає, що наразі обговорення про вихід на IPO знаходиться на ранній стадії. Тому деталі пропозиції та бажаний розмір збору коштів можуть змінитися.

Джерело investory.news

Читайте також –

Lamoda проведе IPO аби залучити 300 млн євро для розвитку бізнеса


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку