Антон Гусаков, ресторани Simple: Кухаря в Україні знайти легше, ніж кур’єра Навіть стартувавши в дуже складний час – відразу після Революції Гідності – і не маючи жодного досвіду в ресторанному... ДосвідПерсоналії 21 Квітень 2017 597
Олег Вереїтін, Цитрус: Онлайн-продажі електроніки будуть рости на 15-20% в рік Керівник онлайн-просування Цитрус про те, як буде рости частка інтернет-продажів у рітейлерів електроніки і побутової... E-commerceМаркетинг 19 Квітень 2017 1619
Роман Кочут, співзасновник ювелірного бренду Kochut: Нас троє – в цьому секрет успіху Як троє братів із Закарпаття створили найпопулярніший у Facebook український бренд Kochut. Історії компанійПерсоналії 14 Квітень 2017 2713
Юлія Бадрітдінова, МакДональдз Україна: Ми одержимі потребами клієнтів Як український підрозділ найбільшої світової мережі фаст-фуду будує взаємовідносини з клієнтами і завойовує їх... ДосвідМаркетинг 11 Квітень 2017 2011
Микола Ахтирський, Shtuki.ua: Знижки в певний момент обезцінюють товар Як не маючи досвіду в бізнесі заснувати успішний проект, використати фестивалі як брендову рекламу та перетворити... Історії компанійДосвід 11 Квітень 2017 1490
Петро Хорошок, ТЦ Globus: Ми почали робити якісні зміни, які від нас чекали Директор самого центрального з усіх торгових центрів України про підсумки 2016 року, оновлення ТЦ Globus та плани на 2017-й. ДосвідМаркетинг 10 Квітень 2017 657
Керівник Bigl.ua: Як українські маркетплейсы можуть конкурувати з Ebay, Amazon та AliExpress Керівник онлайн-маркету Bigl.ua Віктор Кириченко про те, чому неякісний сервіс — основний ворог e-commerce і як продавцям... E-commerceДосвід 10 Квітень 2017 543
Товар обличчям: як контрактна упаковка впливає на просування товару Колонка генерального директора FM Logistic у Центральній та Східній Європі Крістофа Менивара. ДосвідМаркетинг 10 Квітень 2017 707
Як відкрити свою піцерію. Досвід засновника Mamamia! Власник Mamamia! Олексій Тюрін про свій досвід створення мережі піцерій, перші кроки в бізнесі і мінімальні інвестиції,... Історії компанійДосвід 6 Квітень 2017 3539
Ольга Шевченко, EVA: В цьому році інвестуємо в розвиток мережі не менше 200 млн грн Виконавчий директор EVA про розвиток мережі в 2016-му і плани на 2017-й, експансію мережі в західні і південні області, ставці... ДосвідПерсоналії 6 Квітень 2017 1933
П’ять трендів в luxury сегменті fashion від директора з маркетингу Versace Директор з маркетингу Versace Стефан Кронкота про те, як змінюється споживання в сегменті luxury. МаркетингНовини 4 Квітень 2017 950
Геннадій Медведєв, Сушия і не тільки: Тотальна бідність породжує збочену конкуренцію Власник мереж Сушия, Star Burger, ресторанів Grill do Brazil і The Seafood Bar Геннадій Медведєв про те, чому в Україні важко працювати,... Made In UkraineДосвід 4 Квітень 2017 3867