Руслан Шибаєв, BEEF meat & wine: Вбиває ресторан не час, а несмачна їжа і хамський сервіс Руслан Шибаєв, засновник ресторанів для політичного бомонду, розповідає про таїнство приготування ідеального стейка і... Історії компанійДосвід 18 Липень 2018 2825
Олексій Панасенко, NOVUS: Продуктовий рiтейл буде більше переходити на самообслуговування Операційний директор NOVUS Олексій Панасенко про розширення мережі в Києві та регіонах, кадровий голод в українському... Новини компанійПерсоналії 16 Липень 2018 2456
А наостанок я скажу: останнє інтерв’ю Олексія Філановського в Фокстрот Інтерв’ю колишнього маркетингового директора мережі Фокстрот, Олексія Філановського, де він міркує про силу... E-commerceМаркетинг 16 Липень 2018 778
Юрій Авдиш: Ми запускаємо принципово новий продукт в поштовій логістиці, аналога якому немає ні в Україні, ні в світі Що запропонує споживачам і партнерам новий поштово-логістичний сервіс від Fozzy Group, в чому полягає унікальність проекту... Нові проектиПерсоналії 12 Липень 2018 2912
Олександр Кірпічов, Форс Україна: В Україні не вистачає якісних книжкових мереж Директор Форс Україна Олександр Кірпічов розповів про те, як продаються книги в онлайні, як розвивається книжковий... E-commerceНовини компаній 10 Липень 2018 1668
Ірина Тяжкороб, Gemini: Успіх бізнесу без ризику неможливий Ірина Тяжкороб, керівник напрямку франчайзингу Gemini, розповіла, з якими труднощами зіткнувся виробник коли запускав... Історії компанійДосвід 6 Липень 2018 1586
Сімейний кодекс: брати-ресторатори Сергій та Євген Гусовські про свій бізнес Брати Сергій та Євген Гусовські, співвласники шести ресторанів, у тому числі знаменитих в столиці Пантагрюеля і Шоті,... ДосвідНовини компаній 6 Липень 2018 3543
Шахін Мусаєв, Pampik.com: Нішеві проекти переживуть маркетплейси, тільки запропонувавши кращий customer experience Співзасновник інтернет-магазину товарів для дітей Pampik.com Шахін Мусаєв розповів, як нішевому інтернет-магазину вдалося... E-commerceІсторії компаній 3 Липень 2018 2545
Десять запитань власнику, кухарю та бренд-шефу Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова Дмитро Борисов про особливості ресторанного бізнесу, гастрономічні смаки та страви, “надруковані” на 3d-принтерах. Історія вихідного дняДосвід 1 Липень 2018 1370
Надія Фоміна, Prostor, про хайп на Виннику: Негативу немає тільки у невидимок Директор по маркетингу мережі Prostor Надія Фоміна про нову кампанію бренду і співпраці з Олегом Винником. Історія вихідного дняМаркетинг 29 Червень 2018 884
Анна Грішина, EVA: Customer Experience Management дозволяє знати про клієнта більше конкурентів Анна Грішина, директор з маркетингу мережі EVA, розповіла про те, як в компанії впроваджували систему Customer Experience Management... ІнноваціїДосвід 27 Червень 2018 1869
Директор з маркетингу АТБ: Відмова від старого формату була неминучою Маркетинг-директор найбільшої в Україні мережі магазинів Костянтин Мельников про те, як розроблявся новий формат... Нові форматиНовини компаній 26 Червень 2018 5171