
Фаст-фуд, гідний короля: історія успіху мережі Burger King


У планах мережі – до кінця року відкрити 30 ресторанів Крила за принципом франчайзингу.
Про це повідомляє портал delo.ua з посиланням на ІА Interfax Україна. Генеральний директор мережі Крила Олексій Попов додав, що в 2017 році в Білорусі будуть відкриті 20 ресторанів, ще 10 точок почнуть роботу в Казахстані. Всі вони будуть працювати за принципом франчайзингу, зараз частина договорів вже на етапі підписання. У разі успішного розвитку ресторанів мережі в Білорусі і Казахстані Олексій Попов не виключає подальшої експансії і на інші зарубіжні ринки. За його словами, компанія провела експрес-аналіз найбільш привабливих регіонів для свого розвитку і планує там в перспективі відкриття ресторанів. “Ми виявили, що найбільш привабливими для нас є країни Сходу, наприклад Іран, Ірак, Китай, весь східний регіон. Ми готуємося до цих процесів. Але і Європа є досить цікавим ринком для нас”, – зазначив топ-менеджер.
Інвестиції у відкриття одного ресторану Крила по франшизі в Україні оцінюються приблизно в $ 25 000 – 30 000. Про необхідну суму вкладень у відкриття ресторану за кордоном точних даних поки немає.
Довідка. Мережа Крила створена в 2011 році українським бізнесменом Юрієм Косюк, – засновником і мажоритарним акціонером агрохолдингу “Миронівський хлібопродукт” (МХП). У 2015 році компанія почала розвиток як франчайзингова мережа. Протягом 2016 року порушено близько 30 франчайзингових ресторанів.
Згідно з даними веб-сайту мережі станом на 8 червня 2017 року неї входить 42 закладів в різних містах України.
Джерело: delo.ua
Читайте також –
https://rau.ua/persona/put-naverh-krila-restoran/