Анна Савельєва, Watsons Україна: Чотири принципи створення ефективної команди Операційний директор компанії Watsons Україна розповідає про те, як створювати в колективі «команду мрії». HRДосвід 4 Вересень 2017 1195
Дмитро Кримський, Good Wine: Навчіться прощати. Це вище благо Дмитро Кримський, співвласник Бюро Вин, більш відомого споживачам як мережа виномаркетів Good Wine, про свої принципи в... Історія вихідного дняДосвід 3 Вересень 2017 1550
Краща реклама тижня: Сільпо, Dior, Наталі Портман і пародія від McDonald’s Щотижня з’являються нові креативні рекламні ролики відомих брендів і рітейлерів. У даній рубриці ми збираємо кращі. Історія вихідного дняМаркетинг 3 Вересень 2017 1257
METRO проти Фуршету та інші приклади троллінгу серед українських продуктових мереж Ніщо так не пробуджує креатив, як котики, особливо ті, що прогулюються по супермаркету іншого оператора. Історія вихідного дняМаркетинг 2 Вересень 2017 1820
Все буде БІ: п’ять запитань директору з розвитку мережі Будинок іграшок Як працює флагманський магазин мережі в ТРЦ Lavina Mall, чи будуть змінюватися інші магазини, і де можна очікувати появи... ДосвідПерсоналії 31 Серпень 2017 988
Рік лояльності: чого досягла Люксоптика після переходу від дисконтної на бонусну програму лояльності Вже більше року тому Люксоптика запровадила бонусну систему лояльності замість традиційної дисконтної. Результати... ДосвідМаркетинг 29 Серпень 2017 1185
15 прикладів геніальної упаковки, яка розповідає про товар більше, ніж маркетологи «Дике» вино в гамівній сорочці, соуси, від яких плачуть навіть супергерої, масло з ножем в одній упаковці, дозована... Історія вихідного дняДосвід 27 Серпень 2017 3021
Як стати мультиканальним рітейлером: історія успіху John Lewis Історія британського рітейлера John Lewis, у якого успішно вийшло здійснити перехід від традиційних продажів в касах... E-commerceІсторія вихідного дня 27 Серпень 2017 865
Досвід контакт-центру Нова пошта: як обслуговувати 35 тисяч клієнтів на день PR-директор Нова пошта Лілія Загребельна розповідає як вибудувана робота контакт-центру компанії і чому від цього... Історія вихідного дняДосвід 26 Серпень 2017 794
Занадто багато кухарів: за літо в Києві відкрито рекордну кількість ресторанів Вперше після кризи бізнесмени почали відкривати великі заклади на 700-1000 кв. м. Активізація – свідоцтво одужання... Історія вихідного дняАналітика 25 Серпень 2017 705
П’ять популярних міфів про дизайн логотипів Чому сліпе слідування усталеним стереотипам про дизайн логотипів може погубити або спотворити сприйняття бренду і як... Історія вихідного дняДосвід 25 Серпень 2017 1511
На радість гурманам: як буде виглядати перший Le Silpo в Одесі (презентація) 31 серпня в Одесі відкриється преміальний супермаркет Le Silpo площею 2400 кв. м. Як буде виглядати одеський делікатес-маркет... ВідкриттяМаркетинг 24 Серпень 2017 1481