iStudio – мережа магазинів техніки Apple – провела ребрендинг

iStudio – мережа магазинів техніки Apple – провела ребрендинг

24.12.2021 12:00
  986
Микола Маранчак

Мережа моносторів iStudio представила нову айдентику і позиціонування. До оновлення мережі хочуть залучити всесвітньо відому компанію Middleware.

Цей текст доступний також російською мовою

Як повідомила RAU прес-служба мережі, компанія прийняли стратегічне рішення, і оновили своє лого. Його вже можна зустріти в більшості моносторів мережі. Тепер це яскравий і багатогранний колір ціан на вивісках магазинів, максимум еко-матеріалів і соковитої живої рослинності в інтер’єрі.

«Ми дійсно стурбовані екологічною проблемою в Україні, і вже ведемо переговори зі всесвітньо відомою компанією Middleware, яка впроваджує інноваційні digital-технології, що допоможуть істотно знизити екологічний вплив на навколишнє середовище від нашої компанії”, – поділилися в компанії.

Крім того, iStudio знаходиться на фінальній стадії укладення договору з всеукраїнським фондом «Допомога ділом», разом з яким рітейлер буде збирати і утилізувати акумулятори смартфонів, використані батарейки та інше електронне сміття, що загрожує новою екологічною катастрофою для всього світу.

Також в компанії заявили, що тепер в моносторах мережі єдина ціна, при будь-якій формі оплати, включаючи кредитування. Нагадаємо, торгова мережа iStudio спеціалізується на продажі техніки Apple, а також аксесуарів Apple friendly. В даний момент мережа складається з 10 моносторів, представлених в торгових центрах Києва.

Читайте також

Артур Гатунок, iStudio: Наша компанія практикує «перевернуте» управління


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку