Метавсесвіт розваг: як виглядає і що пропонує digital-парк розваг Neopolis в ТРЦ Respublika Park (фоторепортаж)

Метавсесвіт розваг: як виглядає і що пропонує digital-парк розваг Neopolis в ТРЦ Respublika Park (фоторепортаж)

20.11.2021 09:00
  10165
Микола Маранчак

Цифрове місто з терабайтами атракціонів, американьскі гірки, вежа падіння, кіберспорт, Party Space з караоке та багато іншого – як виглядає та що можна знайти у парку розваг Neopolis, відкритому в київському ТРЦ Respublika Park.

Цей текст доступний також російською мовою

12 листопада на вул. Кільцева дорога, 1, почав роботу найбільший торговельно-розважальний центр України – Respublika Park. Одним з якірних операторів об’єкту став інноваційний digital-парк розваг – Neopolis indoor themepark площею 11 000 кв. м, розроблений та втілений компанією KCC Entertainment Design (Бельгія). Дотримуючись всіх карантинних умов “червоної зони”, RAU вже відвідала грандіозне цифрове місто атракціонів. І ось, що можна в ньому знайти.

Ще до входу в Neopolis першим, що впадає в око з доступних розваг в Respublika Park – найбільша в Європі американська гірка під дахом ТРЦ – довжиною 500 м. Свій старт вона бере безпосередньо в digital-парку Neopolis, але пронизує собою весь атріум торговельно-розважального центру. Шанувальники адреналіну буквально пролітають над головами відвідувачів ТРЦ. Також в атріуму знаходиться вежа падіння висотою 21 м.

В Neopolis злилися воєдино VR, AR і MR технології. Гостей зустрічає більше 30-ти атракціонів всіх типів – екстремальних, сімейних, інтерактивних, спортивних, при цьому в них використовуються технології віртуальної, доданої та змішаної реальності. Атракціони розраховані на всі вікові групи: дітей, дорослих і підлітків.

Наприклад, цифрове місто пропонує ігри в шоломах віртуальної реальності, які дозволяють бачити на 360 градусів і повністю зануритися в гру – з командою або поодинці. Інтерактивна система проходження квестів з загальним рейтингом учасників дозволяє влаштовувати розваги цілим компаніям друзів та рідних.

Аматорам і професіоналам кіберспорту більше не потрібно знімати комп’ютерні клуби для того, щоб відпочити разом: зручний простір для геймерів з величезною колекцією відеоігор в Neopolis підійде як командам, так і одинакам-адептам кіберспорту. А потім, не відходячи далеко, можна всім разом вирушити в ресторан або кафе парку.

Шанувальникам активних розваг в парк пропонує скеледром і автошколу, в якій, в принципі, можна ганяти на машині, не дотримуючись правил дорожнього руху.

Для тінейджерів в парку окремо призначене Аnti-adult кафе 80 Lvl, куди дорослим вхід заборонений. Тут можна познайомитися з супергероями та нескінченно спілкуватися на своєму сленгу про відеоігри, кіберспорт, фан-арт, музику та багато іншого. Для тих, хто прийшов зі своєю компанією – в Аnti-adult кафе є три Party Space.

Всесвіт Neopolis не міг обійтися без власних героїв. У кожного з персонажів парку свій унікальний характер, звички й особливості. Серед героїв – юний хакер Nео, його подруга Sola, дівчина-ельф Delfa, винахідник Logy та інші.

Ресторан Neoport створений у digital-стилі й призначений для всієї родини, де кожен знайде їжу за смаком. Для особливих випадків – випускний, день народження або корпоративний захід – передбачені 13 Party Space c індивідуальним 3D-контентом. Плануються в Neopolis й тематичні заходи, в тому числі, воркшопи з діджеїнгу від топових Dj України, батли з сучасних танців, битви стартапів за епічні призи тощо.

Окремо представлена зона для найбільш маленьких відвідувачів Neopolis.

В Respublika Park обіцяють розширити перелік наявних розваг. Ще однією фішкою моллу стане перша в Україні аеродинамічна труба, яка буде розташована в самому торгово-розважальному комплексі. Висота унікального атракціону для польотів – 16 метрів, у тому числі скляна колба 10 метрів, з якої відкриється неймовірний краєвид. Діаметр труби становить 3,7 метрів знизу і 5 метрів вгорі, а її дизайн розроблений спеціально для Respublika Park латвійською компанією AERODIUM, чиї технології використовують Warner Brothers і парки Disney. Запустити нову розвагу обіцяють вже найближчим часом.

Читайте також

Новий рекордсмен: як пройшло відкриття найбільшого в Україні ТРЦ Respublika Park (фоторепортаж)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку