УРТЦ: торгово-розважальні центри Києва відкриються 27 травня

УРТЦ: торгово-розважальні центри Києва відкриються 27 травня

22.05.2020 01:59
  211
rau

Про це на зустрічі з представниками Української ради торгових центрів (УРТЦ) повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Як наголошується в релізі УРТЦ, торгові центри в Києві відкриються ймовірно вже у найближчу середу, 27 травня. Про таке рішення київської влади повідомив мер міста Віталій Кличко. На зустрічі обговорювалися питання епідеміологічної ситуації в Києві, важливості якнайшвидшого відкриття ТРЦ, залежності роботи ТРЦ від транспортної інфраструктури столиці, заходи безпеки.

Київський міський голова Віталій Кличко наголосив на важливості дотримання всіх санітарних рекомендацій і вимог для роботи ТРЦ, і вказав на необхідність ретельної підготовки торгових центрів до відкриття.

“Ми вдячні Київській міській держадміністрації за конструктивний діалог. Столична влада «за» відкриття ТРЦ вже найближчим часом. Це важливе і правильне рішення, – говорить Максим Гаврюшин, глава УРТЦ. – Практично всі торгові центри столиці оснащені автоматичними системами підрахунку відвідувачів, які дозволяють з легкістю контролювати перебування необхідної за нормами кількості людей в ТРЦ. Для торгових центрів цілком прийнятна норма в 10 кв. м загальної площі на людину. Кількість людей в ТРЦ легко контролюється автоматичною системою підрахунку відвідувачів і охороною на кожному вході”.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку