Огляд Jewelry&Accessories: Золотий Вік, SOVA, Aurum, Люксоптика та інші

Огляд Jewelry&Accessories: Золотий Вік, SOVA, Aurum, Люксоптика та інші

09.12.2019 08:05
  248
Микола Маранчак

Золотий Вік в Донецькій області, Aurum в ТРЦ Cherry Mall, оновлення Люксоптик, нові Камея, SOVA та інші.

Цей текст доступний також російською мовою

Золотий Вік у Донецькій області

Золотий Вік відкрив новий магазин в Бахмуті Донецької області. Як повідомляє рітейлер на своїй офіційній веб-сторінці, об’єкт знаходиться на вул. Незалежності, 69. В асортименті прикраси з фіанітами Swarovski, золоті каблучки, сережки, підвіски, прикраси з напівдорогоцінним камінням та інше.

Нагадаємо, в жовтні Золотий Вік відкрив в столичному ТРЦ Аладдін магазин у новому форматі. Його відрізняє дизайн і розташування вітрин, а також презентація комплектів і нових колекцій.

Aurum в ТРЦ Cherry Mall

У ТРЦ Cherry Mall, розташованому у Вишневому на вулиці Київській, 2 Л, почав роботу новий магазин ювелірного бренду KSD Aurum. Про це повідомляється на офіційній Facebook-сторінці мережі. В асортименті бутіка можна знайти класичні моделі з срібла і золота, стильні сучасні прикраси і вироби, інкрустовані дорогоцінними та напівкоштовним камінням, а також багато інших видів прикрас від українських виробників.

Оновлення Люксоптик

Люксоптика запустила масове оновлення оптик. Після реконструкції свою роботу почали торгові точки в Києві на Харківському шосе, 2, Великій Васильківській, 66, Повітрофлотському проспекті, 38, Володимирській, 92/39, а також у Дніпрі в ТРЦ Дафі. В оновлених точках Люксоптики можна перевірити зір і отримати консультацію лікаря, підібрати оптимальний засіб корекції: окуляри або контактні лінзи, брендові сонцезахисні окуляри та інше.

Нагадаємо, перша оновлена Люксоптика відкрилася в ТРЦ River Mall в жовтні і втілила завдання зміни бренд-платформи — піти від неприємної конотації оптики як аптеки чи лікарні, і перетворитися на місце, де люблять окуляри і людей в окулярах. Експертиза мережі в діагностиці зору і оптичному продукті відображена в наявності двох обладнаних за останніми технологіями кабінетів лікаря, а також спеціальної виділеної зони для комфортного підбору лінз. У всеукраїнській мережі оптик налічує понад 170 точок.

Люксоптика відкрила першу точку формату «супермаркет» — в київському ТРЦ River Mall

Ювелірний бренд SOVA відкриває магазин в Хмельницькому

Український ювелірний бренд SOVA продовжує розширює свою мережу, відкриваючи нові магазини в містах України. Наприкінці жовтня відкрився новий бутік SOVA в місті Хмельницький. В магазині вже доступні основні колекції, а також нові колекції ювелірного бренду.

Офіційне відкриття нового магазину в Хмельницькому пройшло 26 жовтня, торгова точка розташовується за адресою Проскурівська 1. Загальна площа приміщення становить 81,5 кв. м.
Урочисте відкриття пройшло дуже активно. Перші п’ять покупців отримали сертифікати на 1000 грн., інших відвідувачів чекали знижки до 35%, а також смачні частування, фотозвіт та розіграш прикрас.

На даний момент в Україні працює 22 магазини SOVA. У Києві, Дніпрі, Миколаєві, Харкові, Одесі, Івано-Франківську та у Львові.

Камея в Галичі

Ювелірна мережа Камея відкрила в місті Галич Івано-Франківської області свій новий салон. Об’єкт розмістився на вул. Любомира Гузара, 5. Колекція мережі включає кільця, сережки, підвіски, ікони, браслети і багато іншого. Мережа налічує близько 20-ти торгових точок, більша частина яких працює в Івано-Франківську та області.

Срібна Країна в Луцьку

Sribna Kraina відкрила новий магазин в Луцьку, розташований в ТЦ Імідж за адресою вул. Рівненська, 89. Як повідомляє рітейлер на своєму веб-сайті, в асортименті представлені сережки, кільця, підвіски, кулони, хрестики, ланцюги і браслети різноманітних плетінь, обручки і каблучки на заручини, Годинники, брошки та інші аксесуари зі срібла.

Читайте також наш попередній огляд –

Огляд Jewelry&Accessories: Золотий Вік, Zarina і Люксоптика в новому форматі, а також SOVA, Камея та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку