RAU Awards 2019: переможці, експерти, гості та багато іншого (фоторепортаж)

RAU Awards 2019: переможці, експерти, гості та багато іншого (фоторепортаж)

23.09.2019 08:15
  394
Микола Маранчак

20 вересня в Києві в КВЦ Парковий пройшла Третя церемонія нагородження кращих рітейлерів і девелоперів — Retail&Development Business Awards. Як це було – у фоторепортажі.

Read in English
Цей текст доступний також російською мовою

На урочисту церемонію нагородження зібралися перші особи ключових гравців сфер роздрібної торгівлі та комерційної нерухомості, представники інвесторів та фінансових організацій, консультанти і виробники, а також гості з ближнього та далекого зарубіжжя: понад 250 топ-менеджерів і власників компаній.

Гостями Retail&Development Business Awards 2019 став топ-менеджмент і лінійні керівники компаній, які грають ключову роль у формуванні та розвитку цивілізованого ринку рітейлу в країні: H&M, Ашан, LC Waikiki, Decathlon, Multiplex, NOVUS, Varus, Watsons, ARGO, Kasta, Золотой Век, Укрзолото, Епіцентр, Leroy Merlin, JYSK, Алло, Citrus, Comfy, Фокстрот, Eldorado, Космо, Антошка, Zarina, VOVK, Dragon Capital, ТРЦ Ocean Plaza, Dream Town, Respublika, Retroville, Lavina Mall, МФК Gulliver, Gorodok Gallery, Yves Rocher, USUPSO, АГРОМАТ, SMYK, Budhouse Group тощо.

Усі бажаючі фотографувалися біля бренд-волу з логотипом заходу, а також партнерів і спонсорів Retail&Development Business Awards.

Церемонія нагородження ось-ось почнеться

Команда мережі магазинів EVA демонструють емоції від перемоги. Зліва направо – Дмитро Каплаушенко, Євген Долматов, В’ячеслав Степаненко

Arricano взяли нагороду за “Кращий середній ТРЦ поза міст-мільйонників” 

Епіцентр К перемогли в номінації “Рітейлер року в сегменті товарів для дому і затишку”

Гості заходу в очікуванні церемонії нагородження

Кращі компанії сфери роздрібної торгівлі змагалися за перемогу у 15-ти номінаціях, ще в 7-ми номінаціях були представлені найбільші інтернет-магазини. Торгово-розважальні центри боролися за перемогу у восьми номінаціях. Переможців визначили голосуванням Експертної ради Retail&Development Business Awards, в яку увійшли представники профільних асоціацій, рітейлу, девелопменту, консалтингових і брокерських компаній, і відкритим голосуванням учасників ринку.

Також експерти та гості Retail&Development Business Awards обрали людей, які зробили за 2018-19 року найбільше для розвитку рітейлу та сфери торговельної нерухомості в Україні. У номінації “Персона року в рітейлі” переміг Андрій Шутко, директор з розвитку Fozzy Group. У номінації «Персона року в e-commerce» переміг Владислав Чечьоткін, засновник і співвласник маркетплейсу Rozetka.ua. Нагороду «Персона року в девелопменті» отримав Вагіф Алієв, власник ТЦ Mandarin Plaza, Lavina Mall, Ocean Mall, Blockbuster Mall. З повним списком переможців можна ознайомитися за посиланням.

“Персона року в рітейлі” – Андрій Шутко, директор з розвитку Fozzy Group. Поряд з ним – Галина Закревська, керівник департаменту оренди ЦУМ

Наталя Кравець, комерційний директор Dragon Capital Property Management, отримує нагороду ТРЦ SkyPark за першість у номінації малий ТРЦ у містах менше 1 млн. населення.

Дар’я Завадська, комерційний директор Ocean Plaza, отримує нагороду з рук Олександра Фіалки, партнера Retail & Development Advisor та співзасновника Асоціації рітейлерів України, за перемогу в номінації “Кращий великий ТРЦ в містах-мільйонниках”

Співзасновник і співвласник VOVK Віталій Семенченко вручає нагороду директору консалтингової компанії UTG Євгенії Локтіоновій в номінації “Дебют року в девелопменті” за ТРЦ Smart Plaza KPI (Київ).

Представники компаній-переможців Retail&Development Business Awards 2019 з нагородами на сцені

Сергій Карась, СЕО Будинок іграшок із нагородою “Рітейлер року в сегменті товарів для дітей”. Переможця представив засновник рекламної агенції IME Group та співзасновник Асоціації рітейлерів України Олег Кручинін.

Нагороду в номінації “Гіпермаркет року в FMCG” отримав “Metro Cash&Carry Ukraine”. На сцені – Олексій Пашунов, Asset Manager Metro Cash&Carry Ukraine та Мирослава Трандаш, керуючий партнер MIRA Top Recruiting, яка вручила нагороду

Валерій Мамчур, керівник управління розвитку мережі Comfy, дефілює червоною доріжкою за нагородою в номінації “Рітейлер року в сегменті побутової техніки, електроніки та гаджетів”

Нагорода “Кращий великий ТРЦ поза міст-мільйонників” дісталась ТРЦ Fabrika. Максим Гаврюшин, операційний директор Budhouse Group, голова ICSC Україна, отримує відзнаку з рук Сергія Соболя з компанії “Золотий Вік”

Людмила Колодницька (Synergy Construction) вручає нагороду в номінації “Дебют року в рітейлі” PR & Marketing Manager H&M Україна Ользі Олійник

Ольга Олійник, PR & Marketing Manager H&M, з нагородою Retail&Development Business Awards 2019 

Епіцентр К переміг в номінації “Рітейлер року в сегменті товарів для дому і затишку”. Світлана Гончаренко (Епіцентр К) отримує нагороду з рук Олесі Скринник (ІнтегралБуд).

Члени Експертної ради Retail&Development Business Awards 2019

Члени Експертної ради Retail&Development Business Awards 2019 

Валерій Мамчур, керівник управління розвитку мережі Comfy, отримує за вечір вже другу нагороду для своєї компанії. В руках нагорода в номінації “E-commerce-рітейлер року в сегменті в сегменті техніки, електроніки і гаджетів”. Вручав Віталій Яніцький, керуючий партнер Meest

Андрій Жук, співзасновник і голова правління Асоціації рітейлерів України, оголошує переможці номінації “Якірний fashion-орендар року”

Lamoda цього року взяла нагороду “E-commerce рітейлер року в fashion”. Анастасія Глущенко, PR-менеджер Lamoda отримує нагороду з рук Заріни Нетовкіної, амбасадору Ювелірного дому Zarina

Анатолій Авдєєв, директор з розвитку moneyveo, вручав нагороду в номінації «Персона року в e-commerce»

Захід проходив з 19:00 до 23:00 і був розділений на три частини – згідно з блоками нагородження переможців. Під час музичних пауз учасники ринку могли в неформальній обстановці поспілкуватися, обмінятися думками про переможців, розповісти про свої досягнення і обговорити плани на майбутнє.

Віталій Гресько (ex-CEO Eldorado) обговорює поточні проекти з Іриною Круппою (CEO БФК Gulliver)

Василь Шургот, директор відділу нерухомості та розвитку Фокстрот, потискає руку Віталію Гресько (ex-CEO Eldorado). Поряд з ними – Мирослава Трандаш, керуючий партнер MIRA Top Recruiting)

Феєричне шоу під час церемонії нагородження

Рітейлери та девелопери відпочивають в оточенні колег

Ще один келих за український рітейл

Налагодження бізнес-зв’язків в атмосфері свята

Тріумфатори вечора Андрій Шутко (Fozzy Group) та Максим Гаврюшин (Budhouse Group) в оточенні колег та друзів

Музична пауза

Представники EVA святкують перемогу

Олександр Фіалка (Retail&Development Advisor)

Ігор Плахов і Максим Гаврюшин (Budhouse Group)

Коли перемога вже в руках

Титульним партнером заходу виступила мережа студій одягу VOVK — №1 серед молодих українських брендів одягу за темпами зростання і довіри клієнтів. Офіційним партнером заходу став moneyveo.

Партнерами заходу виступили компанії: БФК Gulliver, Budhouse Group, Linden Luxury Residences, SYNERGY CONSTRUCTION, MIRA top recruiting, MAPIC, Flylights, RDA, Кока-Кола Беверіджиз Україна, Сміян.

Подарункові партнери – ISEI, Usupso, Zarina, Spell Chocolate.

Інформаційні партнери: EBA, ACC, KSE Commercial Property, Delo.ua, AllRetail, LIGA.Закон, idnt, InVenture, Zakupki.Prom.ua, Вчасно, KA Group.

Організатор заходу – Асоціація рітейлерів України — дякує партнерам церемонії, членам Експертної ради та всім гостям Retail&Development Business Awards, і запрошує на Retail&Development Business Summit, який пройде вже 5 грудня в Києві в КВЦ Парковий. Чекаємо на вас!

Урочисте розрізання святкового торту засновниками Асоціації рітейлерів України (Андрій Жук, Олег Кручинін, Олександр Фіалка)

Олег Кручинін (IME Group, RAU) з дружиною Наталією

Команда RAU та друзі

Команда Synergy Construction

Команда Colliers International з колегами та друзями.

Більше фото шукайте в Facebook RAU


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку