Розпродаж на Апеннінах: Auchan йде з Італії та продає 1600 магазинів

Розпродаж на Апеннінах: Auchan йде з Італії та продає 1600 магазинів

09.08.2019 11:20
  253
Ukrainian Retail Association

Французький рітейлер оголосив про завершення продажу Auchan Retail Italia, що складається з 1600 магазинів всіх форматів – гіпермаркетів, супермаркетів і магазинів біля дому під вивісками Auchan і Simply.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як пише портал AllRetail з посиланням на WH.pl, в італійських магазинах Auchan було зайнято близько 18 000 співробітників і вони працювали як у власних магазинах, так і в системі франшизи. Це завершальний крок, який Auchan зробив, щоб залишити італійський роздрібний ринок – інформує WH.pl.

Нагадаємо, в минулому році компанія визнала наявність серйозних труднощів в двох країнах присутності Auchan – в Італії та В’єтнамі. У березні 2018 року генеральний директор Auchan Едгар Бонт оголосив, що мережа піде з обох ринків. Повідомлялося, що майже вся італійська діяльність буде продана місцевій групі Conad.

Довідка. Auchan Retail — міжнародна мультиформатна компанія, яка була заснована в 1961 році у Франції і представлена в 17 країнах Європи, Азії та Африки. В Україні перший магазин під брендом Ашан був відкритий в 2008 році. Зараз мережа представлена в 9 містах і налічує 27 магазинів, що працюють в форматах гіпермаркетів, супермаркетів, і магазинів біля дому. Також компанія розвиває електронну комерцію на території всієї країни.

Читайте також –

АТБ виходить в новий регіон і експериментує з сервісами


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку