Нова пошта випустила облігації на 300 млн грн

Нова пошта випустила облігації на 300 млн грн

23.04.2019 10:13
  268
Ukrainian Retail Association

За рахунок залучених коштів Нова пошта збираєтсья модернізувати мережу відділень, а також IT- та логістичну інфраструктуру.

Цей матеріал також доступний російською мовою

В середині квітня Нова пошта закінчила розміщення випуску облігацій на 300 млн грн. Як пише портал Delo.ua з посиланням на Cbonds, андерайтером цього випуску виступив Райффайзен Банк Аваль.

За інформацією видання, облігації були розміщені менш ніж за два місяці. Прибутковість паперів – 22%, а погашення заплановане на 14 серпня 2020 року. Крім того, компанія розглядає можливість отримати кредитний рейтинг випуску і включити облігації в біржовий список.

Залучені кошти Нова пошта планує направити на модернізацію інфраструктури логістики, поліпшення обслуговування клієнтів компанії та умов роботи співробітників.

Логістичний оператор також планує інвестиції в серверне обладнання для модернізації IT-інфраструктури, придбання БДФ контейнерів, контейнеровозів і причепів до них, модернізацію мережі відділень.

Нагадаємо, з початку року кількість відділень і почтоматів Нова пошта в Україні збільшилась до 2886.

Довідка. Нова пошта — лідер логістичного ринку України. Мережа компанії налічує понад 2800 відділень по всій країні, а кількість відправлень тільки за 2018 рік перевищила 174 млн. До групи Нова пошта також входять компанії НП Логістик (надає послуги фулфілмента), Пост Фінанс (небанківська фінансова установа, грошові перекази та операції з електронними грошима ) і Нова Пошта Інтернешнл (міжнародна партнерська мережа, послуги з експрес-доставки в Україні та за кордоном).

Читайте також –

Володимир Поперешнюк, Нова пошта: Шукаємо партнерів для відкриття терміналів


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку