Головна > Новини > Конфликти > Нездорова конкуренція здоровому бренду Епікур
Нездорова конкуренція здоровому бренду Епікур

Нездорова конкуренція здоровому бренду Епікур

Конкуренти продовжують інформаційну атаку проти бренду натуральної курятини “Епікур”.

Куряче м’ясо, вирощене без антибіотиків під маркою “Епікур”, вже давно полюбилося сотням тисяч українських сімей, які оцінили переваги продукту. Це пояснює успіх молодого бренду на полицях супермаркетів.

Тільки от подобається це далеко не всім, особливо тим, чию частку ринку забирає Епікур. Замість того, щоб підтягнути свої стандарти виробництва і клієнтський сервіс до рівня Епікур, недруги компанії продовжують запускати фейки, в спробах дискредитувати виробника здорових курей.

Цього разу, конкуренти не придумали нічого кращого, ніж заявити, що Володимир-Волинська птахофабрика закуповує антибіотики, і нібито вони також використовуються для виробництва курятини «Епікур». Однак автори матеріалів або забули, або взагалі не знають, що на потужностях Володимир-Волинської птахофабрики виробляють відразу кілька різних ТМ, включаючи виробництво за технологією, яка допускає використання антибіотиків для лікування птиці.

На підприємстві ніколи не приховували, що якщо птицю довелося лікувати, то випускається вона зовсім під іншими ТМ, а флагманом здорового виробництва – де антибіотики відсутні на всіх етапах – є Епікур. Птахофабрика доводить це неодноразово, не тільки в своїх релізах з копіями висновків державних сертифікованих лабораторій, а й у регулярному спілкуванні зі споживачами в соцмережах, а також зі ЗМІ під час прес-турів. Крім того, підприємство повідомляло про повний перехід на виробництво безантибіотичної курятини, у міру зростання попиту на інноваційний продукт Епікур.

Щоб уникнути хвороб, курчат “Епікур” годують натуральними зернам та кормами, розробленими за авторською рецептурою з вітамінами і пробіотиками. Корми, воду, грунт і курчат досліджують в державних сертифікованих лабораторіях на 10-й, 20-й, 30-й і 41-й день їх вирощування. Коштують ці аналізи близько 130 000 грн на місяць. Те, що куряче м’ясо «Епікур» вирощено без антибіотиків та інших шкідливих речовин, в компанії можуть підтвердити висновками лабораторій на кожну партію продукції.

Варто відзначити, що закуповуваний Володимир-Волинською птахофабрикою обсяг антибіотиків для лікування птиці, вирощуваної за стандартною технологією, мізерно малий. Дані про закупівлі антибіотиків та інших антимікробних препаратів по кожній птахофабриці можна легко знайти у відкритих джерелах.

Про автора