Найпопулярніші сайти UAnet: підсумки липня

Найпопулярніші сайти UAnet: підсумки липня

09.08.2017 01:26
  230
Микола Маранчак

З сфери рітейлу в топ-25 сайтів увійшли UAnet olx.ua, rozetka.ua, prom.ua і aliexpress.com.

Дослідницька компанія TNS опублікувала черговий щомісячний рейтинг найбільш відвідуваних сайтів українського інтернету. Блокування російських ресурсів значно змінило картину найпопулярніших сайтів серед українців. Незважаючи на заборону, Vk.com, Mail.ru, Yandex.ua все ж залишаються в українському топі, але вже за межами першої 10-ки.

Перша трійка змінила свій склад — на третьому місці тепер Facebook.com, який став найпопулярнішою соціальною мережею в Україні. Незважаючи на це, Vk.com, займає 11 місце, все ж виріс в охопленні. Також, активно зростає Instagram.com. А ось Ok.ru покинув рейтинг і в липні вступив 12,63%.

Значно знизилися охоплення Opera.com і зафіксувались на рівні 5,07%. Повний липневий ТОП-25 популярних сайтів виглядає наступним чином:

*Дані TNS Kantar CMeter, інтернет-користувачі у віці 14-70 років, n=5000.

Дослідження CMeter об’єднує дані з 3-х джерел:

  • Site-centric – лічильники, інтегровані в сайти. На даний момент у вимірі є близько 250 сайтів, з них близько 30 з відео фіксацією.
  • Frame-centric – лічильники встановлені не на сайті, а в розіграші банерної мережі. На даний момент у вимірі більше 2500 сайтів
  • User-centric панель охоплює близько 5000 респондентів щодня, поряд зі стандартними показниками (hits, охоплення, соціально-демографічні та ін показники по всім сайтам, з якими контактували респондента), також фіксує контакт панелістів з контентом.

Дані з усіх джерел об’єднуються в режимі реального часу, що гарантує відсутність втрат даних.

Читайте також попередній рейтинг –

https://rau.ua/analytics/uanet-samye-populyarnye-sajty/


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку