Томаш Фіала обраний президентом Європейської Бізнес Асоціації

Томаш Фіала обраний президентом Європейської Бізнес Асоціації

29.11.2016 05:40
  860
rau

Генеральний директор інвесткомпанії Dragon Capital Томаш Фіала втретє обійняв посаду президента Європейської Бізнес Асоціації.

Про це повідомляє прес-служба ЄБА. 28 листопада 2016 року відбулося перше урочисте засідання оновленого складу правління Європейської Бізнес Асоціації. За традицією під час цієї події відбулося обрання президента і цього разу голосами більшості на цю почесну позицію було обрано генерального директора інвестиційної компанії Dragon Capital Томаша Фіалу, який після річної паузи втретє очолив Асоціацію.

Віце-президентами Асоціації у 2017 році стануть: Володимир Лавренчук, голова правління Raiffeisen Bank Aval, та Тарас Лукачук, регіональний президент Jacobs Douwe Egberts.

Новообраний президент вже має значний досвід управління Асоціацією, адже дуже успішно очолював її у найскладніші для економіки країни періоди. Саме тому його кандидатура, як досвідченого лідера з високим кредитом довіри з боку членів правління та бізнес-спільноти Асоціації в цілому, стала закономірною і це рішення далося колегам дуже просто. У вітальному слові новообраний президент підкреслив: «Здобути довіру правління Асоціації – це водночас велика честь і надзвичайна відповідальність перед більш ніж 900 компаніями, що входять до складу Асоціації. Я сповна використаю наявні у мене ресурси і досвід, а також ресурси Асоціації для того, щоб покращити умови ведення бізнесу для всіх компаній нашої спільноти».

Асоціація рітейлерів України вітає пана Фіалу з обранням президентом ЄБА і бажає успіху на цій посаді.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку