McDonald’s Україна відкриє в 2017 році 3-4 нових ресторани

McDonald’s Україна відкриє в 2017 році 3-4 нових ресторани

14.03.2017 01:38
  278
rau

Також запланована реконструкція ще чотирьох об’єктів McDonald’s Україна.

Про це на зустрічі з пресою повідомив генеральний директор McDonald’s Україна Гжегож Хмелярський, презентуючи результати роботи мережі в 2016 році і плани на 2017-й. Згідно зі звітом компанії, торік кількість відвідувачів ресторанів McDonald’s Україна зросла до 85 млн людей – приблизно на 3% більше, ніж роком раніше. Також збільшилася кількість проданих бургерів та інших закусок, а найбільше зросли продажі кави: у 2016 році мережа реалізувала 24 млн чашок напою – майже на 10% більше, ніж у 2015-му.

Гжегож Хмелярський пов’язує зростання показників з відкриттям за минулі 12 місяців трьох нових закладів McDonald’s Україна в Києві та розширенням в ході реконструкції ще трьох ресторанів: у Києві, Львові та Запоріжжі.

У планах на цей рік у компанії: зберігати темпи зростання і залучення відвідувачів, особливу увагу приділяючи комфорту гостей McDonald’s. На 2017-й, за словами Хмелярського, планується відкрити ще три-чотири нових ресторани, а також реконструювати ще чотири. Про локації і конкретні дати відкриття нових закладів і відібрані під реконструкцію голова McDonald’s Україна говорити не захотів, також уникнув відповіді на питання про заплановані інвестиції в розвиток компанії.

«Загальна сума інвестицій буде приблизно дорівнювати або навіть перевищувати вкладення у відкриття і реконструкцію нових ресторанів у 2016-му: 270 млн грн або більше», – наголосив Гжегож Хмелярський.

Окремо топ-менеджер згадав плани McDonald’s з розвитку терміналів самообслуговування: зараз вони працюють у трьох ресторанах мережі в Києві, а в перспективі з’являться і в низці інших торгових точок компанії.

Довідка. McDonald’s Україна — лідер у галузі ресторанів швидкого обслуговування в Україні. Перший заклад мережі в Україні було відкрито 24 травня 1997 у Києві. Зараз компанія управляє 80 ресторанами по країні, а в компанії працює понад 7500 осіб.

https://rau.ua/persona/evgenij-kochetov-mcdonalds/


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку