LC Waikiki: За п’ять років видкриємо в Україні ще 33 магазина

LC Waikiki: За п’ять років видкриємо в Україні ще 33 магазина

26.12.2017 08:30
  878
Микола Маранчак

Перші сім магазинів LC Waikiki відкриються навесні 2018 року у Києві, Львові, Херсоні, Харкові та Вінниці.
Як повідомили RAU в компанії, договір оренди вже укладено з трьома київськими об’єктами: Караван, Retail Park Петрівка і Rive Gauche. Також магазини бренду з’являться в таких регіональних торгово-розважальних центрах, як херсонський Fabrika, вінницький Sky Park, львівський King Kross Leopolis і харківський Караван. У ТРЦ Rive Gauche LC Waikiki стане одним з основних якорів торгової галереї першої фази проекту. Площа магазину перевищить 700 кв. м.

На черзі у мережі ще кілька проектів, угоди за якими компанія планує підписати до кінця грудня 2017 року. Серед них такі міста, як Одеса, Рівне, Луцьк та Київ.

За словами менеджера з маркетингу та розвитку мережі LC Waikiki в Україні Наталії Бивалової, ще один магазин буде відкритий у форматі Outlet в Києві, а ще частина буде пропонувати лінію товарів для дому. Надалі бренд планує робити ставку на нові торгові центри, які повинні відкритися в Україні в 2018 році.

“На жаль, торгові центри, що відповідають нашим вимогам по площам, локаціям і технічному забезпеченню починають закінчуватися, – розповіла Наталія Бивалова. – Ми дуже сподіваємося, що найближчим часом ситуація зміниться, відкриються нові торгові площі і ми будемо продовжувати відкривати магазини в нових містах і локаціях”.

В Україні компанія представлена з 2013 року. До березня 2018 року кількість магазинів мережі, без урахування тих проектів, які LC Waikiki планується підписати ще до кінця нинішнього року, буде налічувати 27 торгових точок.

Нагадаємо, навесні 2017 року рітейлер відкрив в Україні свій перший торговий об’єкт формату Outlet, розташований у столичному ТРЦ New Way. Весною 2018-го в Україні почне роботу інтернет-магазину LC Waikiki.

Довідка. LC Waikiki — торгова марка, заснована в 1985 році у Франції. У 1997 році вона була придбана турецької Taha Group. За цей час рітейлер став №1 в Туреччині. Сьогодні в мережі понад 800 магазинів у 36 країнах світу і до 2023 року в планах компанії збільшити їх кількість до 500 в Туреччині і до 1000 магазинів за її межами.

Читайте також

Огляд новин fashion-рітейлу: флагман Reserved, нові бренди ЦУМ і різдво в Helen Marlen


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  44
Усі новини ринку