Auchan Group відкриває перший АШАН на місці Каравану

Auchan Group відкриває перший АШАН на місці Каравану

24.09.2017 09:00
  1328
Дарья Златьева

29 вересня на місці гіпермаркету Караван в київському ТЦ Магелан відкриється АШАН. Це перший переформатований об’єкт французького ритейлера після покупки мережі Караван.

Гіпермаркет займе площу 9600 кв м. В ТЦ Магелан на проспекті Академіка Глушкова 13 Б. Магазин починає роботу 29 вересня, а всі офіційні заходи призначені на 3 жовтня.

Караван не пропрацював у торговому центрі Магелан і двох років. Він відкрився в 2015 році замість гіпермаркету мережі Країна, яка закрила там об`єкт. Зміна орендарів обумовлена ​​переходом у власність власників гіпермаркетів Караван (Сергію Хріпкову і Олексію Гордієнко) двох об’єктів Країна, що належали Анатолію Юркевичу.

Юркевич раніше був і власником трьох ТЦ Магелан – в Києві, Харкові та Дніпрі. Однак певні проблеми як в девелоперському бізнесі, так і у основному активі підприємця, змусили його почати розпродаж нерухомості. Харківський торговий центр уже переданий ВТБ Банку, а доля київського невідома: Сбербанк Росії вже отримав дозвіл Антимонопольного комітету України на купівлю ТЦ Магелан, проте Юркевич заявив про те, що не бажає його продавати.

Компанія Auchan Group збільшила частку ринку в регіонах після покупки гіпермаркетів Караван в червні 2017 року і посилила свою присутність в чотирьох нових містах: Харкові, Дніпрі, Житомирі та Чернівцях. Auchan Group успішно завершила проект викупу, завдяки отриманому 5 вересня дозволу на концентрацію від Антимонопольного комітету України.

Тепер рітейлеру належать 20 торгових точок площею 160 000 кв. м. «Після придбання магазинів, АШAН Рітейл Україна зміцнює своє позиціонування в країні і продовжує розвиток мультиформатності. Компанія відтепер буде володіти магазинами в 9 містах і працевлаштовувати близько 7000 чоловік », – прокоммментували в прес-службі АШАН Україна.

Крім гіпермаркету, в ТЦ Магелан працюють такі мережеві орендарі: Brocard, Adidas, Інтертоп, Arber, O`STIN, ресторани Муракамі, PESTO CAFE, Лаккі Лучано, Портер Паб, Burger Club, в розважальній зоні: тризальний мультиплекс Лінія Кіно, дитяча зона, більярд і боулінг.

 

Довідка. Holding Auchan – французька корпорація, представлена в 16 країнах світу, що включає в себе три великих автономних організації: Auchan Retail, Immochan і Oney Banque Accord.

АШAН Рітейл Україна – компанія, яка об’єднує всі напрямки діяльності в продовольчому ритейлі. В Україні Ашан Рітейл представлений 20 гіпермаркетами.

Читайте також –

Караван пішов: АШАН Україна викупив активи мережі Караван (ОНОВЛЕНО)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку