АМКУ дозволив АШАН Україна придбати дистриб’ютора Караван

АМКУ дозволив АШАН Україна придбати дистриб’ютора Караван

07.09.2017 10:29
  664
Ukrainian Retail Association

Таким чином український підрозділ французького холдингу АШАН зміцнює свої позиції і продовжує розвиток мультиформатності в країні.

Як повідомляє прес-служба рітейлера, після підписаної 20 червня 2017 року угоди з дистриб’ютором Караван, АШAН Рітейл успішно завершив проект викупу компанії, завдяки отриманому 5 вересня дозволу на концентрацію від Антимонопольного комітету України.

«Після придбання магазинів, АШAН Рітейл Україна зміцнює своє позиціонування в країні і продовжує розвиток мультиформатності. Компанія відтепер буде володіти магазинами в 9 містах і працевлаштовувати близько 7000 чоловік», – підкреслили в прес-службі АШАН Україна.

У компанії також повідомили, що АШAН Рітейл поступово буде впроваджувати в колишніх магазинах Караван свій комерційний проект та інші напрямки в рамках нової «Концепції 2025».

Нагадаємо, в червні поточного року стало відомо, що  АШАН викупив дев’ять гіпермаркетів Караван, тим самим збільшивши кількість торговельних дочок до 20 об’єктів по всій Україні сумарною площею 160 600 кв. м. Сума угоди не озвучувалася. Раніше керівництво рітейлера також повідомляло про плани компанії почати розвивати в Україні формат магазинів «біля дому».

Довідка. Holding Auchan — французька корпорація, представлена ​​в 16 країнах світу, що включає в себе три великих автономних організації: Auchan Retail, Immochan і Oney Banque Accord.

АШAН Рітейл Україна – компанія, яка об’єднує всі напрямки діяльності в продовольчому рітейлі. В Україні Ашан Рітейл представлений 11 гіпермаркетами в 5 містах – Київ, Львів, Запоріжжя, Кривий Ріг, Одеса і електронною комерцією в Києві і області.

Офіційне відкриття першого в Україні гіпермаркету Караван відбулося в жовтні 2003 року. Зараз мережа Караван налічує 9 магазинів, загальна площа яких становить понад 58 000 кв. м, розташованих в Києві, Харкові, Дніпрі, Чернівцях та Житомирі.

Читайте також –

Якорями першої фази ТРЦ Rive Gauche будуть Ашан, LC Waikiki, Ельдорадо, KFC і Чудо острів


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку