Ашан отримає кредит в 400 млн грн від Міжнародної фінансової корпорації

Ашан отримає кредит в 400 млн грн від Міжнародної фінансової корпорації

07.06.2017 04:00
  304
Ukrainian Retail Association

Міжнародна фінансова корпорація (IFC) виділяє восьмирічний кредит на суму близько 400 млн грн компанії Ашан Рітейл.

Як пише портал delo.ua, про це повідомляє агенція Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-реліз компанії IFC в Україні та Білорусі.

«Тепер ми готові розгорнути програму надання індивідуалізованих фінансових продуктів українським клієнтам з різних секторів економіки і допомагати продовжувати терміни фінансування в гривні, що є надзвичайно важливим для модернізації економіки та підтримки зростання», – наводиться в релізі коментар глави регіонального офісу IFC в Україні та Білорусі Джейсона Пелмара (Jason Pellmar).

Фінансовий директор Ашан Рітейл в Україні Мішель Ларів’єр (Michel Larivière) зазначив, що нова інвестиція IFC допоможе компанії мінімізувати валютні ризики.

У IFC також нагадали, що корпорація є партнером Auchan в Україні з 2013 року, коли вона надала компанії кредит в розмірі $30 млн в рамках більш комплексної роботи з розвитку роздрібної торгівлі продовольчими продуктами. Крім фінансування, експерти IFC в рамках консультативної програми з харчової безпеки провели серію тренінгів та інші навчально-методичні заходи для представників більше 30 малих і середніх підприємств – виробників м’ясної, молочної, рибної продукції, хлібобулочних виробів і харчових продуктів, готових до вживання.

Джерело: delo.ua

Читайте також – 

АШАН біля дому: французька мережа буде розвивати в Україні формат «магазин біля дому»


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку