Від мережі АЗК до суперкомплексів: як WOG вибудовує репутацію рітейлера Колонка генерального директора WOG Сергія Корецького про те, за рахунок чого паливна компанія стала одним з найбільш... Історії компанійІсторія вихідного дня 13 Травень 2018 1547
Солодкі експерименти: як український бренд LOL & POP виходив на нові ринки Кілька років тому український виробник солодощів LOL & POP вирішив вийти на європейський ринок. Однак не у всіх країнах... Made In UkraineІсторії компаній 8 Травень 2018 1785
Ксенія Кішиш’ян, RicaMare: Відкриваємо перший магазин в Польщі Топ-менеджер українського бренду RicaMare про розвиток виробництва та роздрібної мережі, вихід на європейський ринок і... Made In UkraineІсторії компаній 26 Квітень 2018 946
«Планета Кіно»: як побудувати найбільш прогресивну мережу кінотеатрів в Україні За минулий рік сім кінотеатрів мережі «Планета Кіно» згенерували більше 600 млн грн виручки. Заповнювати зали... ІнноваціїІсторії компаній 24 Квітень 2018 3834
Icторія компанії Space for ladies: від класичних костюмів до сучасного бренду SP8 Як за 20 років роботи пережити становлення, розквіт, опинитися на краю прірви, але не впасти, а відновити виробництво і... E-commerceІсторії компаній 13 Квітень 2018 1944
Співвласники АТБ: На початку в нас не було грошей на розвиток, ми економили на всьому Засновники мережі дискаунтерів АТБ розповіли про складнощі на старті та фактори успіху компанії, мотивацію та виклики... Історії компанійДосвід 12 Квітень 2018 4783
В’ячеслав Клімов, Нова пошта: Створювали бізнес заради ідеї, яка змінить світ Співзасновник Нова пошта про своє бачення планування, партнерства, роботизації та концепції успішного бізнесу. Історії компанійДосвід 6 Квітень 2018 2874
Клуб на $100 млн: 10 правил бізнесу від творців LeBoutique. Засновники шопінг-клубу LeBoutique Андрій Дрогобицький і Роман Онищенко про те, як побудувати компанію з річним оборотом в... E-commerceІсторії компаній 27 Березень 2018 1121
Гарний сім’янин: Владислав Бурда про переваги та недоліки сімейного бізнесу Президент корпорації RedHead Family Владислав Бурда розповів про основні виклики в сімейному бізнесі, відчуття спільної... Історії компанійІсторія вихідного дня 25 Березень 2018 1317
Шлях до вершини: як Дмитро Борисов став одним з найвідоміших рестораторів України Дмитро Борисов кинув роботу маркетолога заради захоплення. Вісім років тому він відкрив невеликий ресторан в... Історії компанійДосвід 21 Березень 2018 3070
Віталій Дрозд, Bodo: Нам набридло набивати шишки – ми готові купувати експертизу Як Bodo з компанії по “продажу вражень” перетворилося в багатопрофільне підприємство, яке працює не тільки з... Історії компанійПерсоналії 16 Березень 2018 2511
Як побудувати мережу ресторанів грузинської кухні – досвід засновника мережі Хінкальня Вадим Костенко, засновник мережі Хінкальня, розповів чому вирішив відкрити заклади саме грузинської кухні і чи складно... Історії компанійДосвід 16 Березень 2018 2167