Як вибрати професійне обладнання для кухонь у закладах громадського харчування

Як вибрати професійне обладнання для кухонь у закладах громадського харчування

10.02.2025 01:03
  120
Дудка Оксана

Ефективна та стабільна робота закладів громадського харчування залежить від багатьох факторів. Одним із таких аспектів є правильний вибір професійного обладнання для кухні. Незалежно від типу закладу, підібране відповідно до потреб устаткування впливає на швидкість і якість приготування їжі та продуктивність кухні, а також забезпечує оптимальне використання ресурсів і допомагає оптимізувати процеси. Детальніше про особливості вибору професійного обладнання для харчоблоку – далі у статті.

Обладнання для кухні закладу громадського харчування: основні критерії вибору

Кожен заклад громадського харчування має певні особливості, тому вибір професійної кухонної техніки й іншого обладнання залежить від специфіки меню ресторану чи шкільної їдальні, кількості відвідувачів, об’ємів і регулярності приготування їжі та навіть площі приміщення. Крім того, устаткування має забезпечувати виконання всіх необхідних процесів у потрібному обсязі без жодних затримок, бути енергоефективним і безпечним у використанні, а також легко чиститися та дезінфікуватися. Тож, вибираючи обладнання гарячого цеху або ж прилади для іншої зони кухні, звертайте увагу на такі аспекти:

  • технічні характеристики;
  • конструктивні особливості;
  • розмір обладнання;
  • матеріал виготовлення;
  • вартість устаткування.

Спираючись на такі критерії, ви зможете придбати промислове холодильне обладнання й інші прилади, які забезпечуватимуть ефективне функціонування закладу громадського харчування.

Bmservice – надійний постачальник теплового обладнання та іншого устаткування для професійної кухні

Щоб придбати якісне обладнання для закладу громадського харчування, варто звернутися до компанії Bmservice. В інтернет-магазині School Catering ви знайдете широкий асортимент пароконвектоматів, електричних плит, холодильних і морозильних шаф, посудомийних машин, м’ясорубок, елементів лінії роздачі, а також меблів з неіржавної сталі. Таке розмаїття варіантів дозволить вам зробити оптимальний вибір та придбати обладнання відповідно до ваших потреб і бюджету. Bmservice також здійснює комплексне оснащення харчоблоків під ключ, забезпечуючи координацію процесів проєктування кухні, монтажу й налагодження обладнання, а також сервісного обслуговування. Фахівці компанії реалізували не один проєкт базових та опорних кухонь і навіть фабрик-кухонь. Щоб замовити холодильне обладнання чи будь-яке інше, обговорити комплекс послуг або ж отримати консультацію щодо вибору устаткування, звертайтеся до менеджерів Bmservice.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку