Кращі ролики тижня: Ельдорадо, Comfy, Gucci, Miu Miu и Converse

Кращі ролики тижня: Ельдорадо, Comfy, Gucci, Miu Miu и Converse

06.08.2017 09:00
  452
Микола Маранчак

Щотижня з’являються нові креативні рекламні ролики відомих брендів і рітейлерів. У даній рубриці ми збираємо кращі. Ельдорадо

Ельдорадо

В Ельдорадо вирішили пожартувати і постаралися зробити це сміливо і оригінально. У новому творінні компанії офісний працівник прямо на зборах розмовляє з власною рукою, яка мріє про “великий, потужний і приємний на дотик”. Чи вийде у творіння з тонким натяком на товсті обставини вірусний ефект, покажуть найближчі дні.

Comfy

Інша українська мережа магазинів техніки та електроніки продовжує йти второваним шляхом і продовжує співпрацю з полтавським реп-дуетом Сен-Тропе. На цей раз Жеку і Дімон рекламують сігвеї і геро-скутери Comfy, поїдаючи при цьому шаурму і прогулюючись по Майдану. Для нової реклами була написана повноцінна 2-х хвилинна композиція і, судячи з відеоряду, нарешті з’явився бюджет.

Converse

Бренд Converse вирішив нагадати, що скоро в школу, для чого запросив висхідну 13-річну зірку серіалу «Дуже дивні справи» Бобі Міллі Браун. Актриса в модних образах бренду продемонструвала весь спектр емоцій, включаючи і радість, і відчай, і відверту нудьгу. Саме час замислитися про “Оскар” за демонстрацію акторського таланту в рекламі.

Gucci

Італійський модний дім Gucci почав рекламну кампанію сезону осінь-зима-2017, звернувшись до науково-фантастичних фільмів 50-60-х років. Новий ролик бренду занурює в забавний візуальний світ серіалу Star Trek, а також перших фільмів про НЛО і динозаврів. За словами креативного директора Алессандро Мікеле, Gucci хотів показати «ретро-футуристичний світ», для чого моделей в нових образах загримували під інопланетян і героїв серіалу. Вийшло цікаво.

Miu Miu

Ще один бренд звернувся до ностальгії за 60-ми. В рекламі осінньої колекції Miu Miu кілька відомих актрис і моделей, серед яких Кейт Мосс і Наомі Харріс, відправляються в подорож в Новий Орлеан, місто, яке називають колискою джазу. Там вони влаштовують вечірку звичайно ж в одязі з нової колекції бренду. Зйомки проходили в знаковий для шанувальників джазу місці — в концертному холі Preservation, де в 1961 році джаз вперше грали на великій сцені.

Дивіться також кращі ролики минулого тижня –

Кращі ролики тижня: Ksenia Schnaider, Valentino, Ralph Lauren, Apple і “Скала”


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку