Аврора сплатила понад 4,5 млрд грн податків та розширює можливості для українських виробників

Аврора сплатила понад 4,5 млрд грн податків та розширює можливості для українських виробників

Сьогодні
  72
rau

Мережа мультимаркетів Аврора сплатила понад 4,5 млрд грн податків і зборів за січень-вересень 2024 року, зокрема понад 455 млн грн податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) до місцевих бюджетів громад.

Із загальної суми сплачених податків 1,37 млрд грн склали митні платежі, 1,36 млрд грн – ПДВ із реалізації, 522 млн грн – єдиний соціальний внесок, 803,1 млн грн – податок на прибуток, 37,9 млн грн – військовий збір. За результатами трьох кварталів 2024 року мережа Аврора є найбільшим платником податків у Полтавській територіальній громаді – 139,9 млн грн.

“Сплачувати податки під час війни так само важливо, як постачати каски, харчування, техніку та інше необхідне спорядження для Сил Оборони. Адже податки – це і є каски, набої, харчування, техніка. Військовий бюджет наповнюється виключно за рахунок податків”, – коментує СЕО мережі Аврора Тарас Панасенко.

Також мережа мультимаркетів Аврора одною з перших долучилась до програми «Національний кешбек», ініційованої президентом України з метою підтримки українських виробників та стимулювання попиту на вітчизняну продукцію. Тож клієнти магазинів Аврора отримали можливість повертати 10% вартості за українські товари, які беруть участь у програмі «Національного кешбеку».

Ключовим аспектом участі у цій програмі є те, що вона збігається з однією із стратегічних цілей компанії — підтримки національного виробника та розширення присутності українських товарів на полицях магазинів Аврора.

Понад 500 партнерів Аврори – це українські виробники. Вони постачають 47% асортименту українського виробництва на полиці наших магазинів. 80% з них – це непродовольчі товари. Разом із клієнтами даємо нове життя українській легкій промисловості. А це додаткові мільярди продажів і податків, а також десятки тисяч робочих місць у наших партнерів”, – наголошує Тарас Панасенко. 

Крім того, 25 українських виробників експортують свою продукцію для реалізації в мережі Аврора в Румунії. 

Довідка. Мережа мультимаркетів Аврора – національна компанія з прямими іноземними інвестиціями від Фонду Horizon Capital, яка є лідером на ринку України серед магазинів формату «one dollar store». Мережа динамічно розвивається та розширюється як в Україні, так і за кордоном,  налічуючи на сьогодні понад 1 500 магазинів на території України та 26 магазинів у Румунії.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку