Best Practices Education запрошує у ритейл бізнес-тур до Туреччини

Best Practices Education запрошує у ритейл бізнес-тур до Туреччини

10.07.2024 08:30
  1603
rau

Хочете знайти нові рішення для зростання вашого бізнесу та вивести його на новий рівень? Тоді вирушайте у поїздку, яка зможе вам в цьому допомогти! Best Practices Education вкорте організовує тур, що дасть поштовх для втілення інновацій на основі практичного досвіду експертів зі світових компаній.

На цей раз компанія запрошує до Туреччини, щоб дізнатися про найсучасніші підходи в операційній діяльності та методи впровадження інновацій в турецькому ритейлі. Цей тур дає можливість зануритися у світ новітніх технологій та операційної ефективності, обмінятися досвідом з провідними експертами галузі, знайти нові ідеї для розвитку та налагодити цінні контакти для подальшого зростання бізнесу.

Наші минулі тури до Польщі, Нідерландів та Бельгії вже стали джерелом натхнення для багатьох підприємців і менеджерів. Переконайтеся на своєму досвіді та приєднуйтеся до нашої команди для вивчення ринку ритейлу однієї з найдинамічніших країн світу – Туреччини!

Чому саме Туреччина

Туреччина є важливим гравцем на ринку ритейлу з багатою історією та стрімким розвитком. Її стратегічне розташування, зростаюча економіка та інноваційні підходи до ведення бізнесу роблять цю країну ідеальним місцем для проведення бізнес-туру.

Впродовж всієї подорожі ми відвідаємо основних гравців на ринку, таких як Migros, CarrefourSA, Taro robots, Istegelsin, BİM, Getir, А101, Sok Marketler. 

На зустрічах з практиками учасники туру дізнаються про те, як компанії:

  • використовують сучасні системи управління запасами для оптимізації процесів закупівлі та постачання, що дозволяє мінімізувати витрати і забезпечити постійну наявність товарів на полицях​;
  • створюють чат-боти, в яких  AI-асистент допомагає покупцям з рекомендаціями, враховуючи їх бюджет, дієтичні уподобання та ідеї для страв;
  • розробляють автономних мобільних роботів (AMR) для автоматизації складських та розподільчих центрів;
  • підтримують додаток, через який ви можете замовити понад 7000 товарів;
  • використовують передові технології для оптимізації процесів доставки, включаючи алгоритми маршрутизації, ШІ для аналізу попиту та оптимізації запасів та багато іншого.

Цей тур буде цікавим власникам, топ-менеджерам, категорійним менеджерам ритейл-мереж для ознайомлення з новими трендами та технологіями в галузі, а також логістам, які можуть ознайомитися з передовими технологіями та підходами в логістиці, корисними для вдосконалення існуючих процесів.

Огляд минулих бізнес-турів

В квітні компанія провела тур в Польщу, яка вразила своєю динамічністю та підходами до ведення бізнесу. Провідні менеджери з компаній АТБ, Фора та МаркетОпт мали можливість на власному досвіді перевірити, як сучасні стратегії розвитку допомагають вивести бізнес на новий рівень та обговорити  з місцевими підприємцями актуальні питання, які наразі гостро стоять перед представниками бізнесу в Україні. Детальніше про те, як пройшов тур до Польщі можна прочитати за посиланням.

Вже через пару місяців, в червні, учасники туру мали можливість зануритися в світ фуд-інновацій та класичного ритейлу Нідерландів та Бельгії. Впродовж туру відвідували інноваційні хаби та акселератори, які спеціалізуються на створенні цілих екосистем навколо конкретних галузей. Також отримали безцінні інсайти з сучасних тенденцій харчового ринку та інноваційних підходів до роздрібного бізнесу. Впродовж туру в учасників зʼявилося чимало ідей і деякі з них вже навіть успішно впроваджені. Тож не втрачайте можливість прокачати свій бізнес та забронюйте місце в наступному турі вже зараз. Повну програму туру в Туреччину можна переглянути за посиланням.

Компанія Best Practices Education постійно працює над створенням нових рішень, які будуть максимально ефективними для наших клієнтів, одним з яких є корпоративні тури. Наші менеджери ретельно працюють над програмою, яка розробляється індивідуально під потреби компанії, що звернулася до нас, щоб на 100% відповідати проблематиці в певній галузі.

Якщо у вас є додаткові питання або ви готові забронювати місце, звертайтеся за номером +380634346450 (Telegram/WhatsApp/Viber) або надсилайте запит на електронну пошту bestpracticeseducation@gmail.com.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку