Подвоїти мережу за два роки: як MasterZoo масштабує роздрібний бізнес (+фото)

Подвоїти мережу за два роки: як MasterZoo масштабує роздрібний бізнес (+фото)

16.11.2023 08:15
  807
Костянтин Симоненко

Мережа зоомаркетів MasterZoo продовжує динамічний розвиток. За перші три квартали 2023 року компанія поповнилася більш ніж 40 магазинами і планує нові відкриття.

Про це повідомила RAU прес-служба консалтингової компанії Retail & Development Advisor (RDA), яка надає MasterZoo послуги з пошуку та оренди приміщень під магазини. 

“MasterZoo підтримує статус найбільшої національної мережі зоомаркетів, і ми раді допомагати їй у зростанні. Загалом з кінця 2021 року та з урахуванням паузи в розвитку з початку повномасштабної війни, за сприяння компанії RDA було відкрито 31 магазин MasterZoo по всій Україні – від Харкова до Ужгорода”, – говорить менеджер компанії RDA Аліна Абрамцева, яка відповідає за співробітництво з MasterZoo.

За її словами, тільки цьогоріч компанія підписала договори для MasterZoo більше ніж по 10 приміщенням. Найближчим часом готуються до відкриття зоомаркети у Хмельницькому та Калуші (Івано-Франківська область), а ще кілька локацій знаходяться в процесі погодження.

Загалом же, як зазначає директор роздрібної мережі MasterZoo Тетяна Пінська, за 10 місяців 2023 року компанія відкрила 43 нових магазини і станом на початок листопада об’єднувала 173 торгові точки. Окрім того, проведено реформати чотирьох діючих торгових точок, результатом яких стало впровадження найновіших ідей в сфері рітейлу зоотоварів.

“В листопаді ми відкриємо ще 5 зоомаркетів, а до кінця року – близько 17. Таким чином ми вийдемо на показник у 60 торгових точок на рік. В наступному році ми не будемо збавляти обертів. Плануємо відкрити не меншу кількість нових зоомаркетів в усіх регіонах України (за виключенням тимчасово окупованих територій) і паралельно розвивати напрямок онлайн-торгівлі, нарощуючи її частку в загальному ринку зоотоварів”, – зазначає Тетяна Пінська.

В RDA нагадують, що компанія перебуває в активному пошуку нових приміщень для посилення представництва MasterZoo по всій країні. Серед основних вимог – локація з високим трафіком, приміщення з ремонтом (бажано) і площа від 80 кв. м до 120 кв. м. При цьому додатковою перевагою буде наявність поряд продуктового “якоря” та інших мережевих гравців ринку рітейлу.

З пропозиціями стосовно приміщень для відкриття магазинів можна звертатися до менеджера проектів з комерційної нерухомості RDA Аліни Абрамцевої a_abramtseva@rda.ua, +380958347073

Довідка. Retail & Development Advisor — українська консалтингова компанія, що надає повний комплекс послуг у сфері торговельної, офісної та логістичної нерухомості. Заснована у 2013 році. Компанія пропонує послуги розробки архітектурної концепції, брокериджу в торговій, офісній та логістичній нерухомості, управління нерухомістю, аутсорсингу відділу розвитку/оренди ТЦ, аналітики ринку та ін. Має досвід успішної співпраці з міжнародними та вітчизняними операторами, такими як: Yves Rocher, Metro, New Yorker, LC Waikiki, Adidas, JYSK, Colin’s, Vodafone, Terranova, Crocs, Miniso, EVA, Алло, КОЛО, Rozetka, Укрзолото, Золотий Вік, Prostor, Люксоптика, Eldorado, Intertop та іншими.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку