Вінницький ТРЦ Мегамол в 2016 році збільшив відвідуваність на 12,7%

Вінницький ТРЦ Мегамол в 2016 році збільшив відвідуваність на 12,7%

20.01.2017 11:08
  339
Ukrainian Retail Association

Середньомісячна відвідуваність торгово-розважального центру Мегамолл в 2016 році склала 620 000 чоловік.

Як повідомила RAU прес-служба ТРЦ, зростання відвідуваності стало можливим завдяки ряду реалізованих у минулому році проектів.

Зокрема, в торговому центрі була проведена реконцепція, в рамках якої роллердром площею 1750 кв. м був перетворений в концертний зал-трансформер, який перетворюється на концертний майданчик в найкоротші терміни, а потім функціонує у звичайному режимі. Це рішення дозволило провести чотири музичні події, а також ряд спортивних заходів, які відвідали десятки тисяч гостей.

Крім цього, проаналізувавши результати роботи орендарів, менеджмент ТРЦ прийняв рішення про ре-концепцію другого поверху атріуму. З приходом єдиного у Винниці магазину домашнього текстилю English Home, другий поверх атріуму чекають серйозні зміни – саме там будуть розташовані магазини, що пропонують різноманітні товари для дому.

У листопаді там же розташувався «Будинок Посуду». Робота над вдосконаленням складу орендарів і задоволенням потреб відвідувачів триває.

Довідка. Трирівневий ТРЦ Мегамолл загальною площею 55 000 кв. м, орендною – 33 000 кв. м, розташований на перетині вул. Келецька, вул. 600-річчя та вул. Порика в центрі густонаселеного району Вишенька, в якому проживає понад 40% населення міста Вінниця.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Володимир Поліщук, Родинна Ковбаска: Нова програма лояльності – бажання дати клієнтам реально відчутну перевагу

Володимир Поліщук, Родинна Ковбаска: Нова програма лояльності – бажання дати клієнтам реально відчутну перевагу

Chief Brand Officer мережі Родинна Ковбаска розповів, чому вирішили змінити програму лояльності та поділився, які мають...
time icon  
  152
Усі новини ринку