У київському Сільпо в ТРЦ River Mall щосуботи проходитимуть базарні дні від “Лавки Традицій” та українських фермерів

У київському Сільпо в ТРЦ River Mall щосуботи проходитимуть базарні дні від “Лавки Традицій” та українських фермерів

20.06.2022 04:20
  549
rau

З 25 червня гості Сільпо у ТРЦ River Mall (Київ, Дніпровська набережна, 12) матимуть можливість відчути атмосферу автентичного ринку, поспілкуватися з українськими фермерами та придбати у них свіжі та ретельно відібрані продукти з гарною знижкою.

Як повідомила RAU прес-служба торговельної мережі, новий формат взаємодії з вітчизняними виробниками запропонував проект “Лавка Традицій”.

«Ми вирішили організувати справжній риночок прямо у Сільпо для того, щоб підтримати українців, так би мовити, з обох боків прилавку: і ти, хто зможе зекономити придбавши якісні продукти, і фермерів – які зможуть продати. Базарні дні – це гарна нагода підтримати маленькі господарства та ферми: як добрим словом, так і гривнею”, – кажуть у «Лавці Традицій».

Фермери та крафтові виробники пригощатимуть не лише сирами, м’ясом, салом, авторськими соусами, а й поділяться історіями їхнього створення. Продукти, що сподобаються найбільше, можна придбати зі знижкою від 15% до 25%.

Слідкуйте за анонсами і заходьте на базарні дні до Сільпо в ТРЦ River Mall щосуботи з 11:00 до 16:00, починаючи з 25 червня.

Довідка. Сільпо – одна з найбільших мереж продовольчих супермаркетів в Україні, яка є флагманським бізнесом групи компаній Fozzy Group. Перше Сільпо було відкрито у 1998 році, а за 23 роки мережа зросла до понад 300 супермаркетів по всій території України. У мережі представлена продукція власного імпорту з більш ніж 80 країн світу, проект «Лавка традицій», завдяки якому на полицях можна знайти якісно відібрану продукцію невеликих українських крафтових виробників та фермерів, власні торгові марки «Премія» та «Повна чаша», а також товари власного виробництва – від запашної випічки «Крафтяр» до солодощів «Власної кондитерської».

Читайте також –

У Сільпо починається фруктово-ягідний сезон: ось-ось буде багато черешні


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку