Фоторепортаж з підсумкової події 2021 року в рітейлі – IX RAU Summit

Фоторепортаж з підсумкової події 2021 року в рітейлі – IX RAU Summit

11.12.2021 09:00
  2117
Микола Маранчак

9 грудня в КВЦ Парковий пройшов IX RAU Summit – підсумкова подія року для власників і топ-менеджерів компаній сфер роздрібної торгівлі, торговельної нерухомості та B2B сектору. Що обговорювали, про що говорили і до чого прийшли на заході.

Цей текст доступний також російською мовою

Ключовою темою саміту цього року став «Курс на інновації та клієнтський досвід». Цього року на заході виступило 29 спікерів, що представляють різні напрямки сфери торгівлі, девелопменту і сегмента b2b. Всі вони – визнані експерти, не з чуток знайомі з усіма нюансами українського рітейлу: засновник та CEO BERTA group (західноукраїнська мережа маркетів Близенько, львівська Ресторації Бачевських та інші проекти) Олександр Бережанський, CEO Kasta.ua Андрій Логвін, CEO LPP Ukraine Ярема Івахів, генеральний директор ТРЦ Respublika Park Юлія Щаслива, генеральний директор БЦ і ТРЦ Retroville Рената Якубченієне, CEO MOYO Валентин Івакін, співвласник Планета Кіно Дмитро Деркач, операційний директор Budhouse Group Максим Гаврюшин, CEO та Co-founder USUPSO Ukraine та O!Some Маріанна Самсонова, CEO Robota.ua Кірілл Манковскі та багато інших.

На RAU Summit 2021 зібралися перші особи ключових гравців сфер роздрібної торгівлі та комерційної нерухомості, представники інвесторів та фінансових організацій, консультанти і виробники, а також гості з ближнього і далекого зарубіжжя – співробітники таких компаній, як LC Waikiki, Епіцентр К, Intertop, АТБ, Золотий Вік, Будинок Іграшок, Фокстрот, EVA, Ultramarket, Нова Пошта, FLO, Varus, Аврора, Фора, Watsons, JYSK, Ашан, Vovk, Yves Rocher, Multiplex, Антошка, Retail Group, Arricano, Dragon Capital, Eldorado, Укрзолото, Brocard, ТРЦ Dream, Lavina Mall, Victoria Gardens, Piramida, Smart Plaza Polytech і багатьох інших. Всього на заході зібралося близько 500 гостей.

Усі бажаючі фотографувалися біля бренд-волу події з логотипами партнерів і спонсорів RAU Summit 2021.

Учасники RAU Summit готові до початку бізнес-програми

На фото (зліва направо): Людмила Колодницька (Synergy Construction), Ольга Приходько (Synergy Construction), Ольга Янишин (LC Waikiki Ukraine), Оксана Приходько (RAU)

Команда Епіцентр К

З привітальним словом подію відкрив голова правління Асоціації рітейлерів України Андрій Жук. Він підбив окремі підсумки року на ринку рітейлу та окреслив ключові тренди.

Виступає голова правління Асоціації рітейлерів України Андрій Жук

Всього програма включала в себе п’ять тематичних блоків. Перша сесія була присвячена трансформації та трендам сьогодення. Першими виступившими експертами стали операційний директор Budhouse Group Максим Гаврюшин, CEO Kasta.ua Андрій Логвін, CEO LPP Ukraine Ярема Івахів, Chief digital officer ТОВ “Епіцентр К” Андрій Труш та CEO Robota.ua Кірілл Манковскі. Під час панельної дискусії вони обговорили ключові тенденції в рітейлі та торгівельній нерухомості в світі та в Україні, цифрову трансформацію бізнесу та посилення ролі бренду роботодавця. Модератором сесії виступив головний редактор порталу RAU.UA Іван Зайцев.

Сесія “Трансформація та тренди сьогодення”. З мікрофоном – Chief digital officer ТОВ “Епіцентр К” Андрій Труш 

CEO Kasta.ua Андрій Логвін розповідає про те, як змінюється e-commerce в Україні

CEO Robota.ua Кірілл Манковскі говорить про посилення ролі бренду роботодавця

Глядацький зал під час виступів

В чому сила рітейлу – запитує головний редактор порталу RAU.UA Іван Зайцев

CEO LPP Ukraine Ярема Івахів ділиться успіхами своєї компанії на українському ринку. В обоймі рітейлера – мережі Reserved, Cropp, Sinsay, House та інші

Операційний директор Budhouse Group Максим Гаврюшин пояснює, що в Україні щонайменше 10 “мертвих” ТРЦ

Сесія №2 RAU Summit 2021 цілком була присвячена емоціям в рітейлі. Про те, як завоювати серце клієнта, дискутували співвласник Планета Кіно, Pumpidup, IWIS Дмитро Деркач, CEO MOYO Валентин Івакін, керівник проектів Synergy Construction Ольга Приходько, CEO та Co-founder USUPSO Ukraine та O!Some Маріанна Самсонова та засновник і генеральний директор Diodika Сергій Петрук. Модерувала сесію керуючий партнер IDNT Олена Коронотова.

Серед іншого, вони говорили про зміни в лояльності споживачів під час пандемії, принципи формування репутації надійної компанії та побудову міцного емоційного зв’язку з клієнтом.

CEO MOYO Валентин Івакін звітує, що мережа рітейлера зросла за рік майже вдвічі

Як кінотеатри працюють під час адаптивного карантину – досвід Планета Кіно від співвласника мережі Дмитра Деркача

Co-founder USUPSO Ukraine Маріанна Самсонова цього року вивела на український ринок ще одну мережу в азіатському стилі – O!Some 

Керівник проектів Synergy Construction Ольга Приходько доповідає про результати роботи своєї компанії, яка займається проектуванням та ремонтом об’єктів комерційної нерухомості в Україні

Глядацька зала – вигляд зверху

Директор Diodika Сергій Петрук говорить про важливість якісного світла в рітейлі

Модератор сесії – керуючий партнер IDNT Олена Коронотова – звертається до співвласника Планети Кіно

Наступна сесія була присвячена інноваціям та технологіям, які дозволяють продавати більше та швидше. Першим слово взяв регіональний менеджер ЦСЄ, SES imagotag Еміль Загіров, який виступив із презентацією «Як за допомогою комп’ютерного зору та з’єднання сенсорів вирішити проблему болю ціною в трильйон доларів?» Він поділився досвідом, як зменшити помилки прогнозування попиту і, отже, втрачених продажів, та як реалізовувати підходи до прогнозування на основі штучного інтелекту з рішенням під назвою Captana, представленого у пілотних магазинах США та Європи.

Програму продовжили Head of Space & Assortment Management Consulting for Retail Ігор Федорюк та Head of Sales & Marketing Consulting for Retail Роберт Ришко. Вони розповіли про розширення збільшення ефективності полиці сучасними підходами до планограм.

Також спікерами третьої сесії стали керівник відділу розвитку ERP найбільшого маркетплейсу країни Rozetka Сергій Кондратенко і керівник проекту EDI Вчасно Олександр Кустреюк. Вони говорили про те, як Rozetka перевела договори рахунки, акти та інші документи з усіма контрагентами маркетплейсу та постачальниками товару на ЕДО та інші сервісні рішення компанії.

Регіональний менеджер ЦСЄ, SES imagotag Еміль Загіров під час виступу

Head of Space & Assortment Management Consulting for Retail Ігор Федорюк із позитивом дивиться на роботу з планограмами

Head of Sales & Marketing Consulting for Retail Роберт Ришко доповідає про виявлення слабких ланок у ланцюзі поставок завдяки планограмі

Як розвивається ERP в Rozetka – ділиться керівник відділу розвитку цього напрямку компанії Сергій Кондратенко

Як працюють сервіси Вчасно – з мікрофоном керівник проекту EDI Вчасно Олександр Кустреюк

Четверта сесія повернула розмову в бік ТРЦ у світлі нових тенденцій. Про те, що відбувається в світовому рітейлі та девелопменті розповіла генеральний директор DCH Infrastructure & Real Estate ТРЦ Караван Ірина Поварчук. Також спікер поділилася результатами реконцепту київського та харківського ТРЦ Караван.

Далі про інтегрований пест-менеджмент розповів засновник та СЕО CPG (Cleaning Pro Group) Сергій Козолуп. Він говорив про те, як оцінювати ризики на об’єктах ТРЦ при залученні компаній з дезінфекції, дезінсекціі та дератизації.

Генеральний директор DCH Infrastructure & Real Estate ТРЦ Караван Ірина Поварчук ділиться трендами на 2022 рік у комерційній нерухомості

Глядацька зала під час виступу спікера

Огляд пест-менеджменту від засновника Cleaning Pro Group Сергія Козолупа

Сесія продовжилася панельною дискусією на тему управління орендними відносинами та ідей, як не втратити цікавість до давно існуючого ТРЦ після WOW-ефекту відкриття нових. Серед виступаючих були генеральний директор ТРЦ Respublika Park Юлія Щаслива, генеральний директор БЦ і ТРЦ Retroville Рената Якубченієне, директор ТРЦ Lavina Mall Дмитро Лашин та партнер, керівник практики нерухомості і будівництва юридичної компанії Sayenko Kharenko Світлана Гурєєва. Модератором сесії виступила керівник департаменту агентських та консультаційних послуг у сфері торговельної нерухомості Cushman & Wakefield в Україні Катерина Весна.

Генеральний директор ТРЦ Respublika Park Юлія Щаслива ділиться досвідом, як у стислі терміни добудували та відкрили найбільший довгобуд України

Директор ТРЦ Lavina Mall Дмитро Лашин стверджує, що парки розваг в ТРЦ – збиткова тема

Позитивний настрій під час сесії. На фото генеральний директор ТРЦ Respublika Park Юлія Щаслива і генеральний директор БЦ і ТРЦ Retroville Рената Якубченієне

Модератором сесії виступила керівник департаменту агентських та консультаційних послуг у сфері торговельної нерухомості Cushman & Wakefield в Україні Катерина Весна

На фото – партнер, керівник практики нерухомості та будівництва Sayenko Kharenko Світлана Гурєєва

Дискусія довкола найбільших ТРЦ країни у розпалі

Генеральний директор ТРЦ Respublika Park Юлія Щаслива під час панельної дискусії

Після чергового кава-брейку, новий склад спікерів обговорив виклики та вектори розвитку ринку роздрібної торгівлі. В дискусії прийняли участь власниця та CEO 46 Parallel Wine Group Анна Горкун, засновник та CEO BERTA group Олександр Бережанський та засновник і президент групи компаній Meest Ростислав Кісіль. Модерував сесію голова правління Асоціації рітейлерів України Андрій Жук. Вони говорили про головні випробування року, що минає, досвід партнерства в бізнесі та стратегію на 2022 рік.

Засновник та CEO BERTA group Олександр Бережанський говорить про розвиток бізнесу, який починав ще 30 років тому

Засновник і президент групи компаній Meest Ростислав Кісіль планує відкрити до 15 000 поштоматів по країні за наступний рік

Чи можливо партнерство Win-Win у бізнесі – досвідом ділиться власниця та CEO 46 Parallel Wine Group Анна Горкун

Позитивне завершення заключної сесії. На фото (зліва направо): Андрій Жук (RAU), Анна Горкун (46 Parallel Wine), Ростислав Кісіль (Meest) та Олександр Бережанський (BERTA group)

Після п’яти насичених сесій RAU Summit завершився неформальною вечіркою, де гості заходу змогли відпочити від напруженого дня і розслабитися в невимушеній атмосфері дружніх веселощів. Під час заходу партнери події розігрували численні призи та подарунки, також гості могли насолодитися та потанцювати під виступ запального кавер бенду “Лінкольн”.

Вокаліст кавер бенду запалює аудиторію

Максимум свята у настрої

After Party RAU Summit 2021

Щасливі переможці конкурсу з призами

Подарункові сертифікати від Meest для переможців конкурсів 

Організатор заходу — Асоціація рітейлерів України — дякує всім спікерам, гостям та партнерам заходу, без яких проведення саміту було б неможливим:

Партнери RAU Summit 2021

Інформаційні партнери

Ще більше фото – в нашому фотоогляді.

Захід відбувся у КВЦ Парковий

Нетворкінг під час події

Залаштунками саміта

На фото Оксана Приходько (CEO RAU), Вадим Орлов (CEO Антошка) та Наталія Петрівська (керівник GR-напрямку RAU)

Стенди партнерів RAU та заходу

Стенд компанії партнера RAU – компанії Інноваційний страховий капітал

Неформальне спілкування з колегами та конкурентами по ринку, як одна з приємних можливостей під час саміту

Ще більше фото дивіться у Facebook RAU.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку