Головні фішки вбудованих холодильників

Головні фішки вбудованих холодильників

19.11.2021 03:19
  233
rau

Економія простору й прагнення до мінімалізму в інтер’єрі – головні тренди облаштування квартири у 2021 році. Це спричинило популяризацію повністю або частково вбудованої техніки для кухні.

Цей текст доступний також російською мовою

Консультанти торговельної мережі Eldorado вважають, що вбудована техніка значно практичніша, ніж звичайні побутові прилади, бо це передусім зручність для господарів.

Заощадження простору

Для квартири-студії або маленької кухні холодильники вбудовані є найкращим вибором. Вони інтегруються в меблі практично без зазорів і заощаджують десь 20 % простору, як порівняти конфігураціями, що розміщуються окремо.

Вбудовані холодильники працюють тихіше, ніж традиційні моделі, гучність двигуна заглушають фасади меблів. До того ж вбудовані моделі менше піддається вібрації, тому їх найчастіше обирають у квартири, де кухонна зона поєднана з житловою кімнатою.

Елегантність і стиль кухні будь-якого дизайну

Більшість українців воліють вибирати техніку в тон інтер’єру: холодильник Snaige можна придбати практично будь-якого відтінку:

  • чорного чи білого;
  • синього чи червоного;
  • бежевого або сріблястого.

Виробник пропонує безліч конфігурацій за розміром, місткістю, наповненням і додатковими опціями, щоб кожен міг обрати ідеальну для себе модель.

Врахуйте, чим сучаснішим є ваш вбудований холодильник, тим менше він споживає електроенергії відповідно до актуальних стандартів живлення.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку