EVA beauty lab: лабораторія краси від лідера українського drogerie з’явилася у Харкові (+фото)

EVA beauty lab: лабораторія краси від лідера українського drogerie з’явилася у Харкові (+фото)

09.11.2021 11:45
  750
Дарія Осіїк

5 листопада у торгово-розважальному центрі Французький бульвар мережа EVA відкрила новий магазин формату beauty lab.

 Читати російською мовою

Про це RAU повідомила прес-служба компанії. Магазин розташований за адресою вул. Академіка Павлова, 44 Б. Його торгова площа становить 273,1 кв. м, асортимент налічує близько 10 000 SKU. На відміну від традиційних EVA, у форматі EVA beauty lab відсутні товари для дому та побутова хімія, натомість розширено асортимент декоративної косметики, засобів для догляду за обличчям, тілом та волоссям, а також парфумів, біжутерії та аксесуарів.

За попереднім записом у мобільному додатку EVA, на сайті beauty.eva.ua чи безпосередньо в магазині EVA beauty lab покупці зможуть визначити тип шкіри обличчя або скористатися послугами візажиста. Ці сервіси є безкоштовними для власників карт лояльності «EVA мозаїка» і доступні за умови відсутності карантинних обмежень (перебування міста у червоній зоні).

За результатами процедури клієнт отримує рекомендації з догляду та підбору необхідних косметичних засобів, а також додаткову знижку на засоби для догляду за обличчям.

«Ми раді вітати харківських гостей у лабораторії краси EVA. Для нас важливо, щоб клієнти отримували позитивні враження та новий досвід під час відвідування наших магазинів. Тому в майбутньому в EVA beauty lab планується проведення тематичних заходів: днів бренда, презентацій нових колекцій косметики та майстер-класів, присвячених макіяжу. Запрошуємо всіх харків’ян відвідати наш магазин та з радістю чекатимемо на гостей із сім`ями. Адже в магазині облаштовано спеціальну ігрову зону, де малеча може розважитися, поки батьки приділяють час собі та своїй зовнішності», — прокоментувала директорка з маркетингу лінії магазинів EVA Анна Гришина.

EVA beauty lab у ТРЦ Французький бульвар став першим закладом такого формату в Харкові та вже четвертим в Україні. Вперше концепцію було реалізовано в 2019 році у Дніпрі, в ТРЦ Neo PlazaA. Згодом лабораторії краси EVA було відкрито у Чернігові в ТРЦ Hollywood та у Києві в ТРЦ Retroville.

Довідка. EVA beauty lab — магазин нового формату національної мережі EVA із сучасним дизайном. Він пропонує широкий вибір декоративної косметики, товарів із догляду за обличчям, тілом та волоссям, біжутерії та аксесуарів. Новий магазин займає нішу косметичної та парфумерної продукції та є першим майданчиком для творчих експериментів у сфері б’юті-індустрії. За попереднім записом фахівці EVA beauty lab проведуть безкоштовне тестування шкіри обличчя й нададуть рекомендації щодо догляду. Також клієнти магазину можуть отримати безкоштовний макіяж.

Лінія магазинів EVA — найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я, що пропонує широкий асортимент декоративної косметики, парфумерії, продукти для догляду за обличчям і тілом, біжутерію, аксесуари, побутові товари, а також засоби для догляду за малюками. Понад 8 мільйонів осіб є користувачами програми лояльності «EVA мозаїка».

За 19 років компанія зросла до понад 1 000 магазинів по всій Україні, представивши більш ніж 30 000 асортиментних позицій. У 2020 році вперше у своїй історії мережа магазинів EVA перетнула психологічний рубіж у 100 мільйонів одиниць товарів ВТМ, які реалізувала протягом року, та має у своєму портфелі 52 ВТМ. Нині штат співробітників лінії магазинів EVA налічує близько 14 000 осіб. EVA дотримується найвищих стандартів роботи з клієнтами та високого рівня корпоративної культури, що відображено в моделі сервісу компанії: «EVA — це найкраща подруга, що дарує щастя бути собою».

Читайте також – 

Укрпошта до кінця жовтня буде безкоштовно доставляти товари з сайту EVA


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку