В Україні почав роботу перший dark store Glovo

В Україні почав роботу перший dark store Glovo

30.07.2021 11:16
  645
rau

Дебютний Glovo Express відкрився в Києві на лівому березі й буде працювати з 8:00 до 23:00. Зараз в dark store представлено близько п’ятисот асортиментних позицій.

Ця модель передбачає відкриття спеціальних центрів з певними товарами, які можна буде замовити в додатку Glovo. Отримавши замовлення співробітники, що працюють в dark store, збирають його і передають кур’єрам для доставки клієнтам. Такі центри закриті для споживачів і створені виключно для користувачів сервісу доставки Glovo. Зараз в dark store представлено близько п’ятисот асортиментних позицій, серед яких бакалія, солодощі та снеки, фрукти й овочі, м’ясо та ковбасні вироби, риба і морепродукти, молочні продукти та яйця, товари для дітей, безалкогольні й алкогольні напої, тютюнові вироби, товари для тварин і засоби для особистої гігієни.

«Glovo Express є перспективним напрямком розвитку бізнесу, і ми готові використовувати досвід та експертизу для створення нових можливостей в Україні. До кінця року він буде присутнім у п’яти містах України: Києві, Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі», – говорить генеральний менеджер Glovo в Східній і Центральній Європі Дмитро Расновський.

На даний момент доставка товарів з магазинів займає істотну частку бізнесу компанії, адже має великий попит серед користувачів додатку Glovo. Для швидкої доставки необхідна наявність магазинів, які знаходяться в радіусі 3-4 км від користувача. Бувають випадки, що в окремих районах міст, де присутній сервіс Glovo, інфраструктура недостатньо розвинена, і у користувачів немає великого вибору в додатку. Модель dark store, яку компанія розвиває в країні, вирішує цю проблему.

Довідка. Glovo – сервіс доставки, який дозволяє придбати, доставити, передати будь-який предмет або продукт в межах вашого міста. Компанія працює в понад 900 містах в 22-х країнах в Європі, Центральній Азії, Африці.

В Україні сервіс Glovo почав роботу в жовтні 2018 і вже представлений в 36-ти містах – Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Чернігові, Черкасах, Житомирі, Івано-Франківську, Чернівцях, Сумах, Вишневому, Борисполі, Броварах, Кривому Розі, Тернополі, Рівному, Кропивницькому, Бучі, Ірпені, Вишгороді, Луцьку, Хмельницькому, Кременчуці, Ужгороді, Маріуполі, Умані, Трускавці, Дрогобичі, Чорноморську, Бердянську.

Читайте також –

Даніель Алонсо, Glovo: Ми стаємо маркетплейсом, як Amazon чи Rozetka


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку