Реклама тижня: Multiplex, Decathlon Ukraine, Staropramen та Євген Клопотенко

Реклама тижня: Multiplex, Decathlon Ukraine, Staropramen та Євген Клопотенко

20.12.2020 09:00
  539
Микола Маранчак

Щотижня з’являються нові креативні та цікаві рекламні ролики українських і зарубіжних брендів. У цій рубриці ми збираємо найкращі.

Цей текст доступний також російською мовою

Multiplex

Multiplex запустив серію рекламних роликів «Кінотеатр – це безпечно». На базі студії Street Films було відзнято три відеоролики. Головний меседж кожного відео – це показати, що кінотеатр: це те місце, де справжній кінематограф. Його можна побачити лише там. І відвідувачі мають розуміти, що кінотеатри – це безпечно.

Eldorado

В Eldorado вирішили, що у цей Новий рік Санта заслуговує на відпочинок, і заявили, що беруть на себе його функції. Сам же Санта в цей час рубається на консолі в футбол з оленями, зависає на стрімі на ігровому ноутбуці або просто насолоджується масажем. Правда замість власне подарунків Eldorado обіцяють бонуси на подарунки.

Decathlon Ukraine

В той же час мережа спортивних магазинів Decathlon взяла на себе роль Святого Миколая. Рітейлер запросив усіх чемних спортсменів до своїх магазинів прийти 19 грудня зі своєю подушкою, щоб Спортивний Миколай відзначить кожного такого спортсмена подарунком та знижкою. На підтримку акції команда Decathlon влаштувала битву подушками на відео, щоправда, повторювати у магазинах таке не рекомендують.

Staropramen

Головний експерт країни з борщу Євген Клопотенко став обличчям міжнародної рекламної кампанії бренду Staropramen. Український кулінарний геній та співзасновник ресторану “100 років тому вперед” готує пивні закуски та страви з додаванням пива. Мета рекламної кампанії – підтримати поціновувачів пива, які через заборони, пов’язані із пандемією коронавірусу, не можуть як раніше відвідувати паби.

Samsung

Samsung ступив на шлях анімаційної студії Pixar. Завдяки власному мультфільму бренд вирішив подякувати фанатам за цей рік, і, заодно, прорекламувати процесори Samsung Exynos. Ролик розповідає про літнього чоловіка, який не знає, чим зайнятися на пенсії. Однак він отримує допомогу від свого телефону.

Читайте також

Реклама тижня: Comfy, KFC, SAGA Development, Сатана та 2020 рік


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку