Актуальне промо-рішення у спекотну пору – кулер ESCAPE

Актуальне промо-рішення у спекотну пору – кулер ESCAPE

24.05.2020 03:15
  224
rau

Рітейл не стоїть осторонь інновацій, тож ознайомтеся з найефективнішим способом виокремити та виділити продукти, залежні від температури! Мова про Escape – єдиний у своєму виді на українському ринку промо-холодильник.

Цей матеріал також доступний російською мовою

Escape розбірний та мобільний, всередині розташовані три стандартизовані полиці, відкритий фронт, оснащений LED-підсвіткою. Холодильник надзвичайно практичний, адже повністю розбирається, тож при транспортуванні вміщається у досить невеликий бокс, а монтується всього лише за п’ять хвилин. За допомогою маленьких коліс його легко переміщувати по точці продажів, рекламуючи свій бренд у найбільш вигідній локації, подалі від конкурентів.

Важливою перевагою Escape над іншими відкритими кулерами є гарантоване утримування температури 0-4°С, що є унікальним для цього класу продукції. Холодильники Escape є перевіреними та затвердженими холодильниками А класу, адже їх випробовують при температурі 25°С і 60% вологості при максимальній температурі 4°С.

Брендована обгортка промо-кулера є незалежною від конструкції, тому можна надати брендуванню різноманітних декоративних форм, втілюючи найкреативніші ідеї.

Купівля Escape – це інвестиції в майбутнє, адже при правильній експлуатації він функціонуватиме понад шість років, а то й більше. Проте, якщо рітейлер зацікавлений у проведені одноразової акції чи демонстрації семплів – оренда буде чудовим рішенням для проведення успішної кампанії та заощадження витрат, що є особливо актуальним під час виходу з карантину.

Орендувати цей незвичайний рекламний інструмент можна у компанії MARKQUEN (МАРККВЕН). MARKQUEN займається виробництвом POS обладнання та надає різноманітні технологічні рішення з in-store маркетингу. Сайт компанії – https://markquen.com/uk/

Не просто холодильник з відкритим фронтом, а справжній інструмент для промоуту, підвищення продажів та впізнаваності бренду, презентації новинок, ідеальний для залучення до імпульсних покупок – все це Escape.

Будьте в тренді, заощаджуйте та виділяйтесь!

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку