Борис Марков, Дмитро Деревицький, Руслан Шостак та Ігор Хижняк в RAU-вебінарі “Антикризове управління рітейл-компанією” 13 квітня

Борис Марков, Дмитро Деревицький, Руслан Шостак та Ігор Хижняк в RAU-вебінарі “Антикризове управління рітейл-компанією” 13 квітня

13.04.2020 09:30
  593
rau

13 квітня Асоціація рітейлерів України проведе онлайн-зустріч, спікерами якої виступлять голова ради директорів АЛЛО Дмитро Деревицький, генеральний директор корпорації АТБ Борис Марков, генеральний директор мережі магазинів COMFY Ігор Хижняк і засновник, співвласник і генеральний директор компаній РУШ (ТМ EVA) і Омега (ТМ Varus) Руслан Шостак. Модератор вебінару – голова правління Асоціації рітейлерів України Андрій Жук.

Цей текст доступний також російською мовою

Запрошуємо взяти участь в онлайн-конференції “Антикризове управління рітейл-компанією”.

Попередня реєстрація обов’язкова, кількість місць обмежена!

  • Дата: 13 квітня
  • Час: 16:00 — 17:30

*Участь безкоштовна.

Теми онлайн-зустрічі:

  • Роль лідера
  • Управління компанією: «брати штурвал» в свої руки чи делегувати?
  • Заходи щодо оптимізації бізнесу: як приймати стратегічні рішення під час кризи
  • Чи актуальні довгострокові стратегічні плани в цей час
  • Сьогоднішня роль внутрішніх і зовнішніх PR комунікацій
  • Прогнози по продажам і рівню орендних ставок після карантину
  • Чого навчить ця криза?

Спікери:

Дмитро Деревицький – голова ради директорів ТОВ АЛЛО

Група компаній АЛЛО була заснована в 1998 році, а зараз є лідером українського ринку персональної електроніки і смартфонів з часткою близько 30%. Група об’єднує велику роздрібну мережу, маркетплейс allo.ua, дистриб’юторську компанію Цифротех.

Роздрібна мережа компанії представлена в усіх регіонах України. Географічне покриття охоплює 140 міст країни. Крім магазинів під брендом Алло компанія управляє офіційними точками Mi Store в Україні, а також деякими торговими об’єктами мобільних операторів Київстар, Vodafone і Lifecell.

Борис Марков – голова ради директорів, генеральний директор корпорації «АТБ»

Корпорація АТБ – об’єднання великих українських компаній, що здійснюють свою діяльність в таких сферах бізнесу, як управління активами, роздрібна торгівля, виробництво і продаж продуктів харчування. До складу корпорації входить роздрібна компанія АТБ-маркет, кондитерська фабрика Квітень, м’ясна фабрика Фаворит Плюс.

Станом на 10 квітня 2020 року торговельна мережа АТБ налічує 1101 магазин, в 24-х областях, 283-х населених пунктах України.

Щодня покупки в АТБ роблять понад 4 млн українців. Корпорація входить до топ-20 найбільших платників податків України.

Ігор Хижняк – генеральний директор мережі магазинів побутової техніки та електроніки COMFY

COMFY — омніканальний рітейлер з продажу техніки і електроніки. Перший магазин COMFY був відкритий в 2005 році в Кривому Розі, штаб-квартира COMFY знаходиться в м. Дніпро, Україна. Станом на початок 2020 року мережа налічує 93 сучасних магазину нового формату. COMFY.UA входить в топ-3 найбільших онлайн-гравців ринку. Компанія входить в топ-20 кращих роботодавців України рейтингу HeadHunter 2018 року.

Руслан Шостак – засновник, співвласник і генеральний директор компаній РУШ (ТМ EVA) і Омега (ТМ Varus)

Лінія магазинів EVA – це найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я, що пропонує широкий асортимент товарів декоративної косметики, парфумерії, товари по догляду за обличчям та тілом, біжутерію, аксесуари, побутові товари, а також товари по догляду за малюками.

За 17 років роботи мережа зросла до понад 1000 магазинів по всій території України, представила більше 30 000 асортиментних позицій, а також започаткувала 40 власних торгових марок.

Varus – національна мережа супермаркетів, представлена на ринку продуктового роздробу України компанією Омега. Перший супермаркет мережі відкрився в 2003 році в Дніпрі. Станом на 27 березня 2020 року торговельна мережа нараховувала 94 супермаркети, загальною торговельною площею 88 242 кв. м. Мережа супермаркетів Varus входить до найбільших FMCG-мереж по товарообігу.

Модератор:

Андрій Жук – співзасновник і голова правління Асоціації рітейлерів України, Youtube-блогер, ведучий програми “За рамками рітейлу”.

Має близько 15 років досвіду роботи в рітейлі і девелопменті. У 2005-09 роках очолював департамент оренди групи Амстор. У 2009-17 роках очолював мережу ювелірних супермаркетів Укрзолото. У 2013 році став співзасновником і відтоді входить до складу Правління Асоціації рітейлерів України.

  • Дата: 13 квітня
  • Час: 16:00 — 17:30

*Участь безкоштовна.

*Для тих, хто не встигне зареєструватися в Zoom, буде працювати онлайн трансляція на сторінці RAU у Facebook

 

Контактна особа з питань реєстрації:

Олеся Кобцева / Client manager (+38 (050) 313 74 53 / o.kobceva@rau.ua)

Читайте також

RAU вебінар “Час виживати. Як скоротити витрати і зберегти команду” (ключові тези + відео)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку