Мережа Епіцентр відкриває ТЦ нового формату у Вінниці

Мережа Епіцентр відкриває ТЦ нового формату у Вінниці

21.02.2020 11:34
  1042
Ukrainian Retail Association

Після відкриття оновлений Епіцентр стане найбільшим торговельним центром у Вінницькій області.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як уточнили в прес-службі компанії, відкриття ТЦ після реконструкції відбудеться вже 22 лютого на вул. Хмельницьке шосе, 1а. Після перебудови з формату гіпермаркет у сучасний торговельний центр, площа об’єкту збільшилась на третину – до 36 300 кв. м.

«В оновленому Епіцентрі на клієнтів чекає значно вищий рівень комфорту та ширший асортимент. Наші концептуальні магазини «Деко», «Центр меблів», «Епік» та «Садовий центр» представлені у новому сучасному форматі, з’явилися різноманітні додаткові сервіси та послуги для покупців», – відзначив заступник генерального директора, директор з роздрібної торгівлі Епіцентр К Володимир Гончаров.

Зокрема, галерея «Деко» тепер займає площу 3300 кв. м у добудованій частині ТЦ. У новому концепті товар об’єднано в колекції, що дозволяє, наприклад, обрати весь посуд для кухні в єдиному стилі. Відкрився новий інноваційний дитячий магазин «Епік» з великим дитячим майданчиком.

Відділ побутової техніки трансформовано у центр техніки «ЦЕ ТЕ». Змінилося не тільки його оформлення, але й суттєво розширено асортимент, з’явилися окремі experience- та бренд-зони. Покупець може обрати та протестувати необхідний товар та на місці вирішити питання оплати, доставки та додаткового сервісу.

Площу «Центру меблів» також було збільшено, а відділ перебудовано згідно з концепцією «Ідеї та рішення» – з’явилися шоу-руми, створені виключно за допомогою товарів, які продаються в мережі Епіцентр. Таким чином, покупці можуть оцінити вже готові рішення для вітальні, спальні або кухні та одразу зрозуміти, як ті чи інші меблі будуть виглядати у їх інтер’єрі. А також покупці зможуть скористатися додатковими сервісами із заносу та збирання меблів.

В ТЦ також працюватиме магазин Military для прихильників полювання та риболовлі. А також магазин косметики та парфумерії Mon Chéri, де за допомогою професійних консультантів можна підібрати декоративну косметику, парфумерію, засоби по догляду за тілом та обличчям. Приємний сюрприз в Епіцентрі приготували і шанувальникам спорту — на площі понад 1000 кв. м відкриється стоковий магазин Intersport Outlet. У ньому буде представлений широкий вибір спортивних товарів як для професійних спортсменів, так і поціновувачів активного способу життя.

Серед найбільших відділів торговельного центру «Сад та город», «Деко» та «Центр меблів». Серед відділів з широким асортиментом: «Будівельні матеріали», «Декор», «Покриття для підлоги», «Сантехніка», «Вироби з дерева», «Автотовари», «Інструменти», «Електротехніка», «Вироби з металу». Загалом асортимент товарів ТЦ складатиме понад 200 000 артикулів.

Для зручності клієнтів у торговельному центрі вдосконалена внутрішня навігація та встановлені зони відпочинку, працює оновлене кафе, відділення банку та центр видачі товарів, замовлених онлайн. Також у ТЦ доступні численні додаткові послуги для покупців, зокрема, форматно-розкрійна дільниця, пересадка рослин, тонування фарб, оверлок та сервісний центр. Поруч з ТЦ облаштовано паркінг на 532 місця.

Довідка. Епіцентр К — лідер на українському ринку роздрібної торгівлі сегменту товарів для будівництва та ремонту з повністю вітчизняними інвестиціями, який налічує 58 діючих торговельних центрів у різних регіонах України, починаючи від столиці, закінчуючи райцентрами. В торгових центрах мережі, сумарна торгова площа яких перевищує 1,5 млн кв. м, представлено більше 550 000 найменувань товарів від більш ніж 5500 постачальників. За результатами 2018 року загальний товарообіг групи компаній Епіцентр порівняно з 2017-м збільшився на 23,4% або на 8,7 млрд грн.

Читайте також – 

Група компаній Епіцентр виходить на зовнішні ринки


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку