Епіцентр у 2020 році відкриє 15 нових Центрів меблів

Епіцентр у 2020 році відкриє 15 нових Центрів меблів

03.02.2020 11:09
  357
rau

Національна мережа торговельних центрів планує зайняти 40% ринку меблів в Україні.

Цей матеріал доступний російською мовою

Національна мережа торговельних центрів Епіцентр продовжує активну експансію на меблевий ринок України. У 2020 році компанія планує відкрити 15 нових «Центрів меблів» у межах своїх торговельних центрів, розпочати вихід на зовнішні майданчики та підсилити онлайн-продажі.

У 2019 році доля «Центр меблів» на ринку України зросла до 25%. За цей час було відкрито 10 нових концептуальних магазинів у мережі ТЦ Епіцентр.

Мета компанії – до кінця 2020 року збільшити свою долю до 40%. Ці плани у компанії пов’язують з новою концепцією розвитку «Центр меблів». Так, меблевий напрямок Епіцентр значно розширить асортимент, удосконалить клієнтські сервіси та робитиме акцент на готових рішеннях, зокрема клієнтам пропонуватимуть дизайнерські інтер’єри у різних стилях.

«У новій концепції багато уваги буде приділено недорогим функціональним меблям сучасного дизайну, які цікаві молоді», – зазначає директор напрямку «Центр меблів» Олександр Лук’янченко.

За його словами, сьогодні молоді прогресивні споживачі чекають на меблі, які відповідають простим критеріям: доступно, стильно, якісно, функціонально. Розуміючи цю тенденцію в Епіцентр розширюють асортимент таких товарів.

Також компанія робить ставку на онлайн-продажі. «Упевнений, що в майбутньому онлайн стане для нас ще однією точкою зростання, адже там ми зможемо представити набагато ширший асортимент, не обмежений довжиною полиці в офлайн-магазині», – говорить Олександр Лук’янченко.

У 2019 році доля онлайн-продажів меблів в мережі Епіцентр склала 10%. Зокрема,  найбільшим попитом в онлайні користувалися кухні. Вони стали лідерами й в офлайн-продажах. Також споживачі вподобали крісла темно-вишневого та чорного кольорів.

Мережа торговельних центрів Епіцентр розвиває «Центри меблів» починаючи з 2014 року. В Україні працює вже 19 «Центрів меблів» загальною площею понад 70 000 кв. м. Бренд співпрацює з більш ніж 100 виробниками, здебільшого орієнтуючись на якісні та доступні вітчизняні бренди.

Читайте також –

Мережа Епіцентр відкрила відразу два торговельних центри в Київському регіоні


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку