Ігор Баленко та Роман Тугашев відкриють в наступному році власні фуд-маркети
На наступний рік в столиці заплановано відкриття кількох великих фуд-маркетів. Нові проекти запускають власник мережі Фуршет Ігор Баленко і засновник Ulichnaya Eda Роман Тугашев.
Цей матеріал доступний російською мовою
Про плани бізнесменів відкрити власні фуд-маркети пише портал The Page. За інформацією видання, засновник Вуличної їжі та БУХТА Food Station Роман Тугашев має намір відкрити фуд-маркет, де виступить як керівник проекту. Передбачається, що інвестиції в об’єкт площею понад 4000 кв. м складуть сотні мільйонів гривень, але наразі імена інвесторів, що вкладуть гроші, не розголошуються. «Це принципово новий концепт для міста, середній чек буде близько 170-200 грн», – уточнив підприємець.
Що стосується фуд-маркету Баленко, то він буде розташований в центрі Києва на великій території та матиме свою стоянку для автомобілів. За інформацією The Page, формат цього об’єкта буде схожий на російський фуд-молл «Депо.Москва».
Ще один фуд-молл в наступному році повинен відкритися біля метро «Лівобережна» в приміщенні колишньої овочевої бази. як повідомляв портал bit.ua, на площі 17 000 кв. м розмістяться п’ять павільйонів: Sea hall – морепродукти; Main hall – м’ясо, сири, молочні продукти, бакалія і борошняні вироби; Fresh hall – фрукти та овочі; Color hall – прянощі та солодощі; World hall – імпортні продукти.
Власники проекту, імена яких не повідомляються, також розповіли виданню, що у всіх павільйонах будуть працювати ресторани. На даному етапі команда проекту веде переговори з партнерами, які розмістять свої точки у фуд-холі.
За матеріалами: The Page, bit.ua
Читайте також –
Доступна розкіш їжі: у столиці відкрився фуд-хол KyivFoodMarket (фоторепортаж)