Курс на Захід: Сільпо відкриває станцію з прийому вторсировини у Львові

Курс на Захід: Сільпо відкриває станцію з прийому вторсировини у Львові

03.09.2019 03:15
  356
rau

Мережа магазинів Сільпо продовжує розширювати географію проекту з прийому вторсировини #SilpoRecycling. Цього разу нова станція з`явиться у Львові – місті, багато жителів якого впродовж тривалого часу свідомо сортують відходи.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як повідомила RAU прес-служба мережі, відкриття першої у Львові станції з прийому вторсировини #SilpoRecycling заплановане на 4 вересня. Вона розташується на вулиці Наукова, 35 А, ТЦ ВАМ.

Станції переробки відходів рітейлера вже успішно працюють у столиці та деяких містах-мільйонниках, однак проблема поводження з вторсировиною не менш актуальна для регіонів. Саме тому мережа #SilpoRecycling розширяє свою географію.

«Жителі Львова не з чуток знають про необхідність сортування відходів. В цьому чудовому місті багато свідомих людей і вже є одна сортувальна станція. Ми у Сільпо хотіли б зробити процес сортування ще більш доступним та приємним для львів’ян, тому відкриваємо станцію #SilpoRecycling на вулиці Науковій», – коментує керівниця проекту #SilpoRecycling Галина Дмитрук.

Проект втілено у співпраці з ГО «Екореанімація». Як і на станціях в Києві, Запоріжжі, Дніпрі та Харкові, всі, хто принесе сміття на переробку, отримають заохочення у вигляді балів програми «Власний Рахунок».

За 1 кг скла можна отримати 150 балів, 1 кг паперу – 250 балів, 1 кг металу – 700 балів, а за 1 кг пластику – 500 балів. Згідно з правилами програми «Власний Рахунок», після закінчення звітного періоду бали перетворюються на бонуси, які можна використати для покупок у Сільпо. При перерахуванні в бонуси діє така схема: 1 бал = 1 копійка, 100 балів = 1 грн.

Станція прийматиме такі види сировини:

  • пластик – ПET-пляшки, стретч-плівку, поліетиленові пакети, упаковку з маркуванням HDPE;
  • папір – картон, папір, журнали, газети, паперове пакування, упаковка Tetra Pak;
  • скло – скляні пляшки, банки від консервації, пляшечки від дитячого харчування;
  • метал – алюмінієві банки.

Графік роботи станції:

8:30–20:00

У святкові дні станція не працюватиме

Довідка. Торгова мережа Сільпо – одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. Сільпо – це магазин самообслуговування, асортимент якого налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування й супутніх товарів залежно від розміру торгової площі. Станом на 01.07.2019 торговельна мережа налічує 241 супермаркет.

Читайте також –

Від бананів до вина: як Сільпо розвиває напрямок власного імпорту


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку