ТРЦ Dream Town і LC Waikiki підписали мирову угоду – ЗМІ

ТРЦ Dream Town і LC Waikiki підписали мирову угоду – ЗМІ

14.08.2019 02:55
  284
Ukrainian Retail Association

Конфлікт між турецьким рітейлером одягу LC Waikiki та столичним торгово-розважальним центром Dream Town завершився мировою.

Цей матеріал доступний російською мовою

Про це порталу Retailers розповів співвласник торгового центру Гарік Корогодський. Він також додав, що магазин Waikiki в ТРЦ закриється у вересні, не надавши більш докладної інформації.

Видання також звертає увагу на матеріали єдиного реєстру судових рішень, з яких випливає, що LC Waikiki відкликав дві апеляційні скарги з вимогою визнати рішення суду першої інстанції не дійсними і прийняти забезпечувальні заходи за позовом до його подачі.

Нагадаємо, на початку червня в LC Waikiki публічно заявили, що керівництво ТРЦ Dream Town вдається до протиправних дій. Зокрема, в односторонньому порядку розриває договір оренди і намагається виселити магазин з ТРЦ. Співвласник Dream Town Гарік Корогодський спростовував звинувачення рітейлера. Він відзначав, що LC Waikiki два роки не платив гарантійний внесок, що дало власникам ТРЦ право достроково розірвати договір.

В LC Waikiki заявляли, що звернулися до суду для вирішення цього питання. Зокрема, LC Waikiki просив заборонити керуючій компанії ТРЦ виселяти магазин і передавати займані ним площі в оренду іншим компаніям.

Довідка. LC Waikiki — лідер в секторі готового одягу Туреччини, налічує понад 895 магазинів в 43 країнах світу. В Україну мережа вийшла в 2013 році. Зараз LC Waikiki є однією з найбільших fashion-мереж в країні: компанія об’єднує вже 30 торгових точок загальною площею понад 33 000 кв. м. При цьому, вже до кінця2019 року рітейлер планує відкриття ще восьми магазинів в різних регіонах України.

*Слідкуйте за новинами ринку в Telegram RAU

Читайте також –

В турецьких інтер’єрах: як LC Waikiki розвиває сегмент товарів для дому


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку