Інтерактивний фасад: всі банери ТРЦ Gulliver в Києві замінять медіаекранамі

Інтерактивний фасад: всі банери ТРЦ Gulliver в Києві замінять медіаекранамі

03.07.2019 02:00
  474
rau

Також ТРЦ планує до вересня 2019 року провести повну реновацію підземного паркінгу, а в 2019-20 роках замінити всі зовнішні конструкції на медіаекрани.

Цей матеріал доступний російською мовою

Про це повідомила генеральний директор МФК Gulliver Ірина Круппа, передає БізнесЦензор з посиланням на Інтерфакс-Україна.

“Ми в першій зоні охоплення (за правилами розміщення реклами в Києві – прим. ред.), де заборонені банери, тому змінюємо повністю наш фасад, вже зрізали всі банери. Міняємо їх на медіафасади, медіаекрани. Перший буде змонтований 10-15 липня, а в цілому буде чотири великих медіаекрани. наступного року – друга черга медіаекранов, тобто весь наш фасад буде повністю облицьований медіаекраном”, – сказала Круппа.

Крім того, за її словами, в МФК вирішили повністю реконструювати паркінг після торішнього підтоплення. Як уточнили в прес-службі МФК, в рамках реконструкції планується зробити на третьому рівні велопарковку для офісних співробітників на 186 місць з можливістю зарядки електросамокатів і гаджетів. Вона включатиме чотири душові кабінки. Також буде розширено мережу зарядних станцій для електромобілів до трьох (була одна).

За даними прес-служби, реконструкція паркінгу проводиться в кілька етапів. До вересня будуть оновлені дизайн і навігація для авто, до листопада – установка електрозарядок, до грудня – автоматична система.

Джерело: БізнесЦензор

Читайте також –

Ірина Круппа, МФК Gulliver: Хто переможе у боротьбі онлайн і офлайн-магазинів


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку