Ресторан бренд-шефа Cільпо увійшов до 30 найкращих піцерій світу

Ресторан бренд-шефа Cільпо увійшов до 30 найкращих піцерій світу

25.06.2019 08:00
  629
Ukrainian Retail Association

Київський ресторан неаполітанської кухні Positano, що належить Fozzy Group та яким керує бренд-шеф мережі магазинів Сільпо Марко Черветті, посів 30-те місце у рейтингу найкращих піцерій світу.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як пише портал The Village, гід “50 Top Pizza” оприлюднив щорічний рейтинг найкращих піцерій світу, а єдиним українським закладом, що увійшов до списку, став ресторан Positano. Він входить в одну з найбільших торгово-промислових груп в Україні – компанію Fozzy Group Володимира Костельмана. Кухню закладу очолює бренд-шеф мережі Сільпо Марко Черветті, основу меню він створив разом з піцайоло Енцо Кочча.

У закладі, що розташований в київському ТЦ Silver Breeze на вулиці Павла Тичини, 1-В, подають традиційні та авторські піци, які готують у дров’яній печі, пасту фреска, закуски, основні страви й десерти та карту натуральних італійських вин.

Відзначимо, що рейтинг “50 Top Pizza” складають на основі оцінок інспекторів гіду, які відвідують піцерії в Італії та по всьому світі. Основні критерії оцінювання: якість піци, сервіс, інтер’єр, обслуговування, барна та винна карти. Автентичність піцерії до уваги не беруть, однак зважають на використання локальних і сезонних інгредієнтів.

Довідка. Fozzy Group – одна з найбільших торгово-промислових груп України. Основним бізнес-напрямком групи є рітейл. Компанія розвиває торгові мережі різних форматів: супермаркети Сільпо, оптові гіпермаркети Fozzy Cash & Carry, магазини біля дому Фора, дискаунтери Thrash!, фармацевтичні супермаркети Біла ромашка, магазини персональної електроніки Ringoo. Крім торгових мереж, бізнес-інтереси групи компаній включають виробництво продуктів харчування, банківський і ресторанний бізнеси. До числа ресторанних активів групи, окрім Positano, входять заклади «У Хромого Пола», «Старомак», «Дзяо-бар», Escobar, Who&Why Drinkery та інші.

За матеріалами: The Village

Читайте також – 

Дмитро Борисов: топ-5 глобальних трендів ресторанного бізнесу


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку