Cherchez le burger: як виглядає дизайнерський ресторан McDonald’s в Парижі (фотоогляд)

Cherchez le burger: як виглядає дизайнерський ресторан McDonald’s в Парижі (фотоогляд)

09.02.2019 09:00
  329
Ukrainian Retail Association

У Парижі відкрився дизайнерський ресторан мережі закладів швидкого харчування McDonald’s. Як він виглядає і чим відрізняється від інших об’єктів світової мережі.

Цей матеріал також доступний російською мовою

Як повідомляє портал GQ Magazine, новий McDonald’s з унікальним оформленням відкрився поруч з залізничним вокзалом Аустерліц в Парижі. Дизайн ресторану, під назвою «Стиль», був розроблений відомим італійським дизайнером і архітектором Паолою Навоне, яка вже не перший рік оформлює бутики, ресторани, готелі, приватні будинки та вілли по всьому світу.

Для оформлення McDonald’s дизайнер використала бірюзовий колір з кораловими деталями. Новий об’єкт компанії нагадує американські закусочні 60-х років з великими синьо-бірюзовими лавками, чорно-білою плиткою на підлозі та дизайнерськими стільцями.

Як пише Elle Decoration, тут багато плетених меблів, графічних принтів і малюнків, що нагадують наївне мистецтво папуасів або індіанців, які так любить використовувати в своїх проектах Навоне. Всі меблі в кафе також спроектовані Паолою.

Таким чином французький підрозділ McDonald’s намагається відійти від іміджу стандартизованої мережі швидкого харчування. За словами самого дизайнера, ідея полягає в тому, щоб «культивувати теплу атмосферу», а гості ресторану могли відчувати себе як вдома.

Читайте також –

Гжегож Хмелярський, McDonald’s Україна: Середній термін окупності ресторану – 5-10 років


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку