Fashion-групa LPP посилила департамент оренди новим фахівцем

Fashion-групa LPP посилила департамент оренди новим фахівцем

25.10.2018 10:45
  266
Виктор Нагорский

Менеджером з оренди LPP Україна призначений Вадим Зінченко, який раніше обіймав аналогічну посаду в девелоперській компанії Ceetrus Ukraine (екс-Immochan Ukraine).

В Immochan Ukraine Вадим пропрацював близько 2,5 років, а його загальний стаж в сфері комерційної нерухомості становить приблизно 16 років. За цей час він встиг попрацювати в трьох з п’яти представлених в Україні міжнародних консалтингових агентствах – Colliers International, CBRE і Knight Frank. Також в його портфоліо значний досвід роботи у великих девелоперів торгової нерухомості. Зокрема – в компаніях Arricano, Ceetrus Ukraine, Stolitsa Group (ТРЦ Retroville).

На новій посаді Вадим Зінченко допоможе команді департаменту оренди розвивати в Україні мережі брендів групи LPP – Reserved, Mohito, Cropp, House і Sinsay.

Нагадаємо, польська LРP S.A. була створена в 1995 році, а перший магазин (Reserved) відкрила в 2000 році. Станом на лютий 2018 року компанія управляла більше ніж 1700 магазинами в 18 країнах Центральної та Східної Європи, Близького Сходу.

В Україні мережі LРP розвиває дочірнє підприємство LPP Україна. Перший магазин рітейлера в країні відкрився в 2003 році, а зараз це одна з найбільших fashion-компаній в Україні за кількістю магазинів і товарообігом. Станом на початок 2018 року мережа LPP в країні налічувала 88 торговельних точок загальною площею близько 49 000 кв. м.

Читайте також –

Генеральним директором ЦУМ Київ призначено екс-СЕО преміального бутіка Sanahunt


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку