Першу чергу ТРЦ Blockbuster Mall обіцяють відкрити 1 грудня 2018 року

Першу чергу ТРЦ Blockbuster Mall обіцяють відкрити 1 грудня 2018 року

23.05.2018 08:05
  1130
rau

Площа першої фази одного з найбільших торгових об’єктів України складе 190 000 кв. м

Read in English

Як повідомляє портал ABCnews, за словами голови правління групи Mandarin Plaza Олександра Черницького, будівництво першої фази ТРЦ Blockbuster Mall (190 000 кв. м) знаходиться на фінальному етапі. Проект комплексу був змінений – його насамперед розширили за рахунок прибудови до корпусу, який був фактично готовий до кінця 2016 року. Будівля з куполом атріуму простояла замороженим майже рік, але в кінці 2017 року роботи відновилися, а навесні цього року почалися роботи зі зведення прибудови, яка спочатку належала до другої фази.

У компанії порахували логічним ввести в експлуатацію ці сегменти ТРЦ одночасно, адже їх конструктивно об’єднує підземний паркінг на 3 000 машиномісць. Разом із наземним паркінгом та відкритою парковкою, в Blockbuster Mall буде найбільший паркінг в столиці на 8 000 машиномісць.

Щоб прискорити всі роботи, для будівництва ТРЦ залучать додаткових робочих. Зараз на будівництві зайнято близько 500 осіб, але в компанії планують довести кількість будівельників до 1000-1500. Наприклад, монолітчиків зараз близько ста, вони працюють у дві зміни, але найближчим часом буде запущена ще й третя зміна. «Заявлений термін відкриття ТРЦ Blockbuster Mall – 1 грудня, і ми все встигаємо. За два місяці завершуємо нашу стадію будівництва і вже з 1 липня запрошуємо орендарів на ремонт їх приміщень», – сказав Черницький.

Читайте також –

Олександр Черницький: В цьому році плануємо відкрити Blockbuster Mall, в наступному – Ocean Mall


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку