Різномаїжжя по-осінньому: оригінальні рецепти від Varus та Євгена Клопотенка у “Кулінарній підтримці”

Різномаїжжя по-осінньому: оригінальні рецепти від Varus та Євгена Клопотенка у “Кулінарній підтримці”

01.11.2023 04:23
  136
Дарія Осіїк

Що таке осінь? Шурхіт різнобарвного листя, затишні вечори під ковдрою, а ще — духмяні, гарячі та ситні запечені страви. Саме їм присвячений новий листопадовий номер каталогу “Кулінарна підтримка”.

У ньому кулінарні фахівці Varus, Євген Клопотенко та інші відомі шеф-кухарі діляться власними секретами приготування оригінальних осінніх страв.

Не знаєте, як незвично запекти м’ясо й рибу до святкового застілля чи родинної вечері? Скоріш відкривайте “Кулінарну підтримку”, адже за традицією Євген Клопотенко підготував для вас три неймовірні рецепти. Цього разу шеф розповідає, як запекти шинку зі спеціями та айвою, а також демонструє інструкцію з приготування смаженого коропа у кисло-солодкому соусі. Традиційно у рецептах від майстра — чимало фантазії, багато любові та, звісно, продукти ТМ Varto, перевірені шефом особисто.

Відома кулінарна блогерка Світлана Климовська також поділилась власним рецептом для нового випуску каталогу. Вона розповідає, як приготувати чудові запечені мінігарбузики з пастою та соусом Болоньєзе. Така страва неодмінно стане прикрасою вашого осіннього столу.

А ось ще одна перлина “Кулінарної підтримки” від члена Асоціації шеф-кухарів України Романа Євтуха — запечені свинячі ребра під соусом Деміглас. Ніжні та водночас пікантні, вони обов’язково потішать смакові рецептори ваших гостей.

Шеф-кухар і ресторатор Олексій Повторейко також поділився власним фірмовим осіннім рецептом. У каталозі він розповідає, як приготувати Пиріг пастуха з томленою яловичиною.

Ще 8 дивовижних рецептів для “Кулінарної підтримки”, два з яких із продукцією ТМ Наша ряба, підготували кулінарні експерти мережі Varus. Фарширований куркою та грибами гарбуз, кабачки під сиром, курячі гомілки з гарбузом, курка в медово-соєвому маринаді та запечені макарони з м’ясом… Цієї осені вам точно не доведеться думати над тим, що приготувати. Та й це ще не все: фахівці Varus діляться секретами приготування по-справжньому осінніх десертів — пухких сирників, гарбузових оладок та морквяних баб.

“Ми продовжуємо розширювати кулінарні горизонти українців та доводити, що різномаїжжя — це не тільки смачно, але й дуже просто. Саме для цього ми щомісяця готуємо свіжий каталог “Кулінарна підтримка”, в якому збираємо оригінальні рецепти із простих та доступних інгредієнтів. Листопадовий номер вийшов дійсно зірковим — власними рецептами поділились чотири українські шеф-кухарі, а також експерти мережі Varus”, — розповідає директорка з маркетингу Varus Анна Луганська.

Нагадуємо, що «Кулінарна підтримка» — це серія електронних каталогів, які містять рецепти та акційні пропозиції на інгредієнти для приготування страв. Нові випуски виходять щомісяця та доступні для завантаження на офіційному сайті Varus.

Довідка. Varus — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового рітейлу України компанією Омега. Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 104 супермаркети у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа Varus працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс усвідомлених покупок varus.ua.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку