Баклажанове різномаїжжя: оригінальні рецепти від Varus та Євгена Клопотенка у новому випуску “Кулінарної підтримки”

Баклажанове різномаїжжя: оригінальні рецепти від Varus та Євгена Клопотенка у новому випуску “Кулінарної підтримки”

04.09.2023 12:44
  204
rau

Сезон баклажанів у самому розпалі, а значить настав час для кулінарних експериментів. Якщо ви вже давно втомились від стандартних смажених “синеньких” з майонезом та часничком, мерщій заходьте на сайт Varus — тут саме з’явився вересневий номер каталогу “Кулінарна підтримка”.

Весь випуск присвячений рецептам страв із баклажанів. Смажені, печені, тушковані, мариновані — з таким різномаїттям баклажани не набриднуть, навіть якщо готуватимете їх щодня.

За традицією три рецепти для “Кулінарної підтримки” підготував шеф-кухар Євген Клопотенко. У новому випуску він розповів, як приготувати фаршировані баклажани, справжню вітамінну бомбу — соте, а також оригінальну заготівлю на зиму із баклажанів з медом та чилі. Незмінні складові страв від Євгена — фантазія, майстерність та продукти ТМ Varto, перевірені шефом особисто.

Цього разу до підготовки каталогу долучилась також Світлана Климовська — кулінарн блогерка, яка веде власний сайт із рецептами та порадами. Вона поділилась секретами приготування найсмачніших запечених смужками баклажанів, які запечені смужками, та рецептом приготування рулетиків із сиром Рікота.

Кулінарні експерти Varus також постарались та підготували для вас цілих 8 оригінальних рецептів баклажанового різномаїжжя, два з яких із продукцією ТМ ”Наша ряба”. Запечені під сиром та з фаршем, тушковані з грибами у сметані, пікантні по-корейськи, салат “Сеньйор баклажан”, баклажанові човники… Довго розповідати, краще один раз побачити та приготувати!

“Ми у Varus любимо, цінуємо та популяризуємо різномаїжжя. А ще — доводимо, що це не тільки смачно, але й дуже просто. Саме для цього кожного місяця наші кулінари та шеф-кухар Євген Клопотенко ретельно підбирають найкращі рецепти оригінальних страв, інгредієнти до яких можна купити в будь-якому з наших супермаркетів. “Кулінарна підтримка” — це ще один спосіб проявити нашу турботу та клієнтокохання”, розповідає директор з маркетингу varus Анна Луганська.

Нагадуємо, що «Кулінарна підтримка» — це серія електронних каталогів, які містять рецепти та акційні пропозиції на інгредієнти для приготування страв. Нові випуски виходять щомісяця та доступні для завантаження на офіційному сайті Varus.

Довідка. Varus національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість 103 супермаркети у різних містах України.

Мережа Varus працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини to go і сервіс усвідомлених покупок varus.ua.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку