Мережа закладів харчування Пузата хата у 2024 році відновила активний розвиток
Вже до кінця поточного року планується розширити мережу до 44 закладів. Всі точки на нових локаціях відкриваються в...
17
Спікер: Оксана Чернова — сирна експерт ProCheese в Ardis Group, засновниця ProCheese Академії, суддя World Cheese Awards від України.
Програма вебінару:
Після вебінару ви:
Вебінар буде корисним для професіоналів, що працюють або пов’язані із сиром:
Тривалість: 1,5 години;
Вартість: 500 гривень;
Бонус: конспект вебінара в подарунок.
Не втрачайте шанс дізнатися, як надалі розвиватиметься сирна галузь у 2024.
Для реєстрації переходьте за посиланням: https://pay.fondy.eu/s/wvM8vH6w
Організатори вебінару: ProCheese — департамент компанії Ardis Group, що надає сервіси для гастробізнесів і створений задля трансформації сирної галузі.